فیلترهای سرامیکی ریخته گری

افزایش ۸۰ درصدی ابتلا به کرونا در جهان با شناسایی زیرسویه جدید اومیکرون

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، اخیراً سازمان جهانی بهداشت زیرسویه جدیدی از سویه اومیکرون ویروس کرونا به نام EG.5 را تحت نظر قرار داده است. این سازمان روز جمعه، چند روز پس از تعیین این “نوع مورد توجه” ویروس کرونا، اعلام کرد که تعداد موارد جدید کرونای گزارش شده در سراسر جهان در ماه گذشته ۸۰ درصد افزایش یافته است.

این سازمان در ماه مه اعلام کرد کرونا دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی نیست اما هشدار داد که ویروس به گردش و جهش ادامه خواهد داد و باعث افزایش گاه به گاه در عفونت‌ها، بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر می‌شود.

آژانس سازمان ملل متحد در به روز رسانی هفتگی خود اعلام کرد که کشورها از ۱۰ جولای (۱۹ تیرماه) تا ۶ آگوست(۱۵ مرداد) نزدیک به ۱٫۵ میلیون مورد جدید را گزارش کردند که ۸۰ درصد نسبت به ۲۸ روز گذشته افزایش یافته است.

با این حال، تعداد مرگ و میرها با ۵۷ درصد کاهش به ۲۵۰۰ نفر رسیده است البته سازمان جهانی بهداشت هشدار داده که تعداد گزارش شده موارد و مرگ و میرها منعکس کننده اعداد واقعی نیست، به این دلیل که کشورها آزمایش و نظارت بسیار کمتری نسبت به مراحل اولیه همه‌گیری انجام می‌دهند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  شهرخبر - نخستین کنگره بین‌المللی طب حکمت بنیان برگزارمی‌شود

چندین کشور در نیمکره شمالی، ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و ژاپن شاهد افزایش تابستانی موارد ابتلا به کووید۱۹ در هفته‌های اخیر بوده‌اند.

EG.5  به عنوان یک نسل از زیرسویه اومیکرون ویروس کرونا در نظر گرفته می‌شود؛ به نظر می‌رسد که ابتلا به این ویروس و شیوع این بیماری بیشتر از سایر گونه‎های در گردش است که احتمالاً به دلیل جهش در پروتئین آن است؛ گفته شده است که این زیرسویه توانایی فرار از سیستم ایمنی را نشان داده است.

سازمان جهانی بهداشت با مقایسه تهدید آن با سایر زیرمجموعه‌های اخیر اومیکرون گفته است هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که زیرسویه EG.5 باعث علائم شدید کووید شود و این زیرسویه، خطر “کم” را برای سلامت عمومی جهانی به همراه دارد.

به گزارش تایمز، روز گذشته معاون بهداشت وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که زیرسویه جدید کرونا هنوز در کشور شناسایی نشده است.

انتهای پیام/

دانه چیا برای تیروئید

حتما ببینید

سیستم ایمنی شما با این خوراکی‌ها ضعیف می‌شود

سیستم ایمنی بدن نقش مهم و اساسی را در شناسایی و مبارزه با مهاجمان خارجی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا میتوان کینوا را خام مصرف کرد