ایسنا/خوزستان مدیرکل منابع طبیعی خوزستان با بیان اینکه در حدود ۲۰ هزار هکتار از جنگلهای زاگرسی استان آفت پروانه برگخوار سفید بلوط مشاهده شده است، گفت: خوشبختانه وضعیت جنگلهای زاگرس در خوزستان در خصوص حمله آفت پروانه برگخوار سفید بلوط در مقایسه چهار استان دیگر که با این آفت درگیر هستند بهتر است.
سید محمدتقی سجادی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص ریزش آفت پروانه برگخوار سفید بلوط اظهار کرد: مبارزه با این آفت در ۵ شهرستان دزفول، لالی، اندیکا، باغملک و بهبهان در حال انجام است و همچنان روند پایش جنگلهای زاگرس و مبارزه با این آفت ادامه دارد.
وی ادامه داد: از حدود یک میلیون هکتار جنگلهای زاگرسی در خوزستان، حدود ۵۳۷ هزار هکتار از آن تاکنون پایش شده است که در حدود ۲۰ هزار هکتار از این جنگلها آفت پروانه برگخوار سفید بلوط مشاهده شده است.
مدیرکل منابع طبیعی خوزستان گفت: در حدود ۹ هزار هکتار از این جنگلها جمعیت آفت به شکلی بوده که باید مبارزه با آفت انجام میشد و از این رو، کار کانون کوبی این آفت انجام شده است.
سجادی با بیان اینکه روند پایش و مبارزه با این آفت تا پایان شهریورماه ادامه دارد، عنوان کرد: محلول پاشی در طبیعت برای مبارزه با آفات باید با حداقل ظرفیت انجام شود زیرا منابع طبیعی با محصولات کشاورزی متفاوت است و برای حفظ محیط زیست محلول پاشی باید با کمترین میزان انجام شود.
وی با اشاره به اینکه محلول پاشی فقط در شرایط اضطراری باید انجام شود، افزود: از یک میلیون هکتار جنگلهای زاگرس، فقط حدود ۹ هزار هکتار محلول پاشی برای مبارزه با آفت جوانه خوار و ۹ هزار هکتار محلول پاشی برای آفت برگ خوار انجام شده است که به نوعی فقط ۲درصد از سطح کل جنگلهای زاگرس در خوزستان است.
مدیرکل منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: در منابع طبیعی حفظ سلامت محیط زیست بسیار مهم است و نباید با محلول پاشی در طبیعت آلودگی ایجاد کرد.
سجادی عنوان کرد: خوشبختانه وضعیت جنگلهای زاگرس در خوزستان در خصوص حمله آفت پروانه برگخوار سفید بلوط در مقایسه چهار استان دیگر که با این آفت درگیر هستند بهتر است و شرایط به خوبی تحت کنترل است زیرا کار مبارزه با این آفت از ۵ ماه گذشته در دستور کار بود و برای آن برنامه داشتیم.
انتهای پیام