فیلترهای سرامیکی ریخته گری

آیا فشار خون درمان قطعی دارد؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: علیرغم این که فشار خون به راحتی قابل شناسایی و کنترل است و به خوبی می توان آن را مدیریت کرد؛ اما در صورت دست کم گرفتن فشار خون ، این مساله می تواند برای شما مشکل ساز شود.

به گزارش میزان، سعید ناطقی، متخصص بیماری های قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره عوارض پرفشاری خون گفت: از عوارض پرفشاری خون می توان به سکته های قلبی، مغزی و نارسایی های قلبی و درگیری کلیه اشاره کرد.

وی تصریح کرد: اگر با بیمارانی که دیالیز می شوند گفتگویی داشته باشید خیلی از آنها بیان خواهند کرد که فشار خون داشته و آن را کنترل نکرده اند و همین عامل در آنها منجر به نارسایی کلیه شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: علیرغم این مطلب که فشار خون به راحتی قابل شناسایی و کنترل است و به خوبی می توان آن را مدیریت کرد؛ اما در صورت دست کم گرفتن فشار خون ، این مساله می تواند برای شما مشکل ساز شود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  آزمایش «هشدار اضطراری» موبایلی در انگلیس

ناطقی با بیان این مطلب که در ۹۵ درصد از بیماران دچار فشار خون علت مشخصی برای این بیماری نیست و نمی‌توان در مورد آن درمان قطعی داشت، افزود: در ۹۵ درصد از بیماران نمی توانیم علت مشخصی برای این بیماری در نطر بگیریم و حتی در صورت درمان و مصرف دارو در طول زمان، به طور کامل درمان نمی شود.

الماس تراشکاری

Check Also

الزامات مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری

  دیدارنیوزـ حسین علایی: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زود هنگام در ایران پس از فاجعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner