فیلترهای سرامیکی ریخته گری

افزایش سرعت تحقیقات برای درمان سرطان

به گزارش تابناک، دکتر حسین قناعتی در مصاحبه به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در این روش از طریق شریان کوچکی در گوش خرگوش وارد قلب حیوان و از آنجا وارد شریان‌های کبدی شدیم، سپس سلول‌های سرطانی انسانی را در کبد حیوان کاشتیم. یافتن درمان‌های جدید برای سرطان نیاز به مطالعات حیوانی دارد و مزیت‌های این روش کمک می‌کند تا پژوهشگران با سرعت بیشتری تحقیقات را ادامه دهند.

وی گفت: در روش‌های قبلی مجبور بودیم در طول تحقیقات چندین بار شکم حیوان را باز کنیم و همین جراحی‌های پی در پی باعث مرگ حیوان می‌شد، اما اکنون می‌توانیم از طریق شریان گوش چندین بار وارد بدن حیوان شویم و تاثیر درمان‌ها را بررسی کنیم. در این روش شانس زنده ماندن سلول‌های سرطانی هم بالاتر از روش‌های قبلی است چرا که معمولا بخشی از سلول‌های سرطانی پس از ورود به بدن حیوان از بین می‌رفتند.

همچنین خانم مائده روزبهانی دانشجوی دکتری مجری این طرح گفت: در این روش طی مدت زمانی کمتر از یک هفته و بدون نیاز به کورتون و اتاق تمیز می‌توانیم حیوانات آزمایشگاهی را به سرطان مبتلا کنیم و نمونه‌هایی مناسب برای ارزیابی درمان سرطان در اختیار داشته باشیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  حادثه در «ناتینگهام» انگلیس/ ۳ تن کشته شدند

وی افزود: تیم پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی به سرپرستی آقای دکتر قوام زداه به همراه تیمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در این روش همکاری داشتند و از روش‌های غیرتهاجمی اندوواسکولار و تصویربرداری نوین استفاده کردیم که نهایتا موفق شدیم سلول‌های سرطانی را با موفقت به اندام‌های حیوان وارد کنیم.

الماس تراشکاری

Check Also

الزامات مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری

  دیدارنیوزـ حسین علایی: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زود هنگام در ایران پس از فاجعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner