مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش ۲۰۰ درصدی تعداد رویدادهای فناورانه برگزارشده در زیست بوم فناوری این دانشگاه خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر قباد بهزادیپور با اشاره به اهمیت توانمندسازی افراد و نیروهای فناور در جهت اشتغال دانشبنیان، گفت: رویدادهای فناورانه یکی از روشهای تاثیرگذار برای ایجاد و استقرار تیمها در مراکز رشد به صورت هسته و واحد فناور و همچنین آموزش و توانمندسازی فناوران است.
وی افزود: خروجی رویدادهای فناورانه در مراکز رشد، زمینه توانمندسازی هستهها و واحدهای فناور و ایجاد شرکتهای دانشبنیان و اشتغال دانشجویان را فراهم میکند. در این راستا رویدادهایی که خروجی آنها به یک قرارداد مالی یا جذب هسته فناور در مراکز رشد منجر شوند، از امتیاز تشویقی در سطحبندی برخوردار خواهند شد.
مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ در مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ۶۰۶ رویداد فناورانه برگزار شد که این تعداد در سال ۱۴۰۰ به ۱۸۳۷ رسید، گفت: رویدادهای فناورانه در ۱۰ بخش و با اهداف متفاوت در مراکز رشد برگزار میشود که عبارت از دورههای آموزشی(۴۷۲ مورد)، وبینار(۶۹۰ مورد)، استارتاپ ویکند(۷۶ مورد)، طرح پویش کارآفرینی(۳۲ مورد)، چالش فناوری(۶۸ مورد)، تجربه در مسیر فناوری و نوآوری(۴۹ مورد)، روز عرضه و نمایش فناوری(۹ مورد)، نمایشگاه/ جشنواره/ فن بازار(۵۶ مورد)، ایده آرا(۲۶۸ مورد) و سایر فعالیتهای فناورانه(۸۶ مورد) است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بهزادیپور خاطرنشان کرد: از تعداد ۱۸۳۷ مورد برنامه فناورانه برگزار شده در واحدهای دانشگاهی، ۵۴۷ برنامه فناورانه در راستای رویداد ملی گام دوم دانشگاه برگزار شده است. فعالیتهای فناورانه توسط تمامی واحدهای دانشگاهی در قالبهای ایده آرا، چالش فناوری و استارتاپ ویکند برگزار شده است. برگزاری رویدادهای فناورانه یکی از شاخصهای ارزیابی سراهای نوآوری و سطحبندی مراکز رشد دانشگاه به شمار میرود. همچنین برگزاری رویدادهای فناورانه در زیستبوم فناوری دانشگاه یکی از اقدامات کلان بسته توسعه فناوری و نوآوری دانشگاه است.
انتهای پیام