فیلترهای سرامیکی ریخته گری

درمان و بستری "کودکان زیر ۷ سال" رایگان شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، سعید کریمی امروز در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر و تشریح دستاوردهای معاونت درمان در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: خبر خوش ما برای مردم این است که رایگان شدن خدمات بستری و سرپایی شیرخواران و کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی در شورای عالی بیمه سلامت مصوب شده و سازمان برنامه و بودجه نیز آن را تایید کرده است و این موضوع در هیئت دولت نیز مصوب شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: مصوبات هیئت دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به‌زودی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ می‌شود تا اگر کودکان زیر ۷ سال بیمار شدند به طور رایگان در مراکز دولتی بستری و درمان شوند.

درمان رایگان ۳ دهک پایین درآمدی، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد

وی ادامه داد: همچنین ۳ دهک نخست جامعه، مددجویان بهزیستی و افراد تحت پوشش کمیته امداد نیز از خدمات رایگان برخوردار می‌شوند.

اضافه شدن ۱۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم

کریمی با بیان این‌که در دولت سیزدهم ۱۶۰۰۰ تخت بیمارستانی تجهیز و تکمیل شده است؛ گفت: ۷۰۰۰ تخت بیمارستانی دیگر نیز در آستانه افتتاح قرار دارد و تعداد تخت‌های آی‌سی‌یو نیز به بیش از ۲۶۰۰ تخت رسیده است.

جزئیات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج

وی با اشاره به حمایت دولت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز بیان کرد: برای درمان بیماران صعب العلاج ۷۰۰۰ میلیارد تومان در سال جاری تخصیص یافته استغ ۵۷ بسته درمانی شامل ویزیت، دارو، توانبخشی و درمان این بیماران در معاونت درمان تکمیل و ابلاغ شده است. در زمان حاضر ۳۰۰ بیماری نادر و صعب العلاج داریم که الان ۱۰۰ مورد آن تحت پوشش بیمه قرار گرفته است و امیدواریم تعداد بیماری‌های تحت پوشش افزایش یابد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  تدوین سند ملی امنیت غذایی دانش بنیان-تایمز

درمان ۲۶۰۰۰ بیمار مبتلا به هپاتیت سی

وی با بیان این‌که درمان قطعی هپاتیت سی هزینه‌بر بود؛ بیان کرد: حدود ۸۰ هزار نفر در کشور به هپاتیت سی مبتلا هستند و پیش بینی این است که ۱۶۰ هزار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم زیرا تعدادی از بیماران به دلیل عدم آگاهی از بیماری خود، شناسایی نشده‌اند. در زمان حاضر درمان این بیماری تحت پوشش صندوق بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفت و بیش از ۲۶۰۰۰ بیمار به طور قطعی درمان شدند و بیماران صرفاً‌۱۰ درصد هزینه درمان را از جیب خود پرداخت می‌کنند و مابقی هزینه را بیمه می‌پردازد.

وی با بیان این‌که غربالگری هپاتیت سی مورد توجه معاونت بهداشت وزارت بهداشت قرار دارد؛ خاطرنشان کرد: ممکن است تعدادی از کارتن‌خواب‌ها و معتادان متجاهر به این بیماری مبتلا باشند بنابراین غربالگری و شناسایی کامل مبتلایان مقداری سخت است.

صف کاشت حلزون شنوایی صفر شد

وی همچنین با اشاره به انجام رایگان جراحی کاشت حلزون شنوایی برای ۲۰۰۰ کودک در دولت سیزدهم گفت: صف انتظار برای کاشت حلزون به صفر رسیده است؛ اگر کاشت حلزون در سنین زیر ۴ سال برای کودکان ناشنوا انجام شود علاوه بر این که شنوایی او اصلاح می‌شود گویش او نیز بهبود می‌یابد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  ایران دومین تولیدکننده داروی درمان "سکتهمغزی" در جهان + اینفوگرافیک

مراجعه ۱٫۲ میلیون خارجی به ایران برای درمان

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این‌که سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمار خارجی برای دریافت خدمات درمانی به ایران مراجعه می‌کنند؛ تصریح کرد: ۲۰۰ مرکز گردشگری سلامت راه‌اندازی شده است؛ ناباروری، چشم پزشکی، ارتوپدی و درمان‌های زیبایی عمده علت مراجعه بیماران خارجی به ایران است. بیشترین گردشگران سلامت نیز از کشورهای همسایه شامل عراق، افغانستان، ترکیه و … مراجعه می‌کنند.

هزینه‌کرد سالانه هزار میلیارد تومان برای اتباع خارجی غیرمجاز

وی با بیان این‌که درمان اتباع خارجی غیرمجاز سالانه هزار میلیارد تومان برای وزارت بهداشت هزینه دارد؛ گفت: در سال جاری یک ردیف بودجه برای این امر درنظر گرفته شد اما تنها ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به این موضوع اختصاص یافت. وقتی بیمار به مراکز درمانی ما مراجعه می‌کند از نظر انسانی مجبور هستیم که بیماران حتی اتباع غیرمجاز را نیز درمان کنیم اما امیدواریم در سال آینده بابت این موضوع بودجه‌ای در نظر گرفته شود.
توزیع ۲۸۰۰ پزشک در مناطق محروم

کریمی یادآور شد: سال گذشته ۲۸۰۰ نفر پزشک در مناطق محروم توزیع شده‌اند تا دسترسی مردم به خدمات درمانی بهبود یابد. همچنین برای ایجاد انگیزه برای خدمت رسانی پزشکان در مناطق محروم، سقف کارانه در این مناطق برداشته شد.

اجرای ۹۰ درصدی نسخ الکترونیک

وی با بیان اینکه اجرای نسخه الکترونیک از دی ماه ۱۴۰۰ آغاز شد؛ گفت: الان میزان اجرای نسخه نویسی الکترونیک بالای ۹۰ درصد است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  4 محصول دانش‌بنیان پرمصرف حوزه پزشکی رونمایی شد

ارتقای وضعیت درمان ناباروری در کشور

معاون درمان وزارت بهداشت درباره درمان زوجین نابارور نیز تصریح کرد: الان ۱۲۶ مرکز سطح سه و تخصصی برای درمان ناباروری در کشور در حال فعالیت است که ۱۵ مورد در دولت سیزدهم راه‌اندازی شده‌اند. همچنین ۸۷ مرکز سطح دوم درمان ناباروری در دولت سیزدهم راه اندازی شد و طبق قانون هر دانشگاه علوم پزشکی باید یک مرکز ناباروری داشته باشد. ۸۳۰ هزار مراجعه به مراکز ناباروری داشتیم که در ۹ ماه نخست ۸۲ هزار ای وی اف انجام شده است.

تشکیل تیم واکنش سریع در اورژانس‌ها

وی با اشاره به تشکیل تیم واکنش سریع در اورژانس‌های بیمارستان‌ها، گفت:  این تیم‌ها تشکیل شده تا در حوادث و بلایا، به موضوع ورود کند و روند ارائه خدمات را تسریع کند. همچنین اخیراً بسته ارتقای اورژانس را ابلاغ کردیم که بیماران بالای ۱۲ ساعت در اورژانس‌ بیمارستان‌ها ماندگاری نداشته باشند‌.

اعطای مجوز دوراپزشکی به ۳۷ مرکز

وی با بیان این‌که بحث دوراپزشکی قبلا استانداردی نداشت اما الان استانداردش ابلاغ شده؛ بیان کرد: ۳۷ مرکز نیز مجوز دوراپزشکی را دریافت کرده‌اند.

ارتقای شاخص پیوند عضو در کشور

کریمی از ارتقای شاخص اهدای عضو خبر داد و گفت: شاخص اهدای عضو در ایران به ۱۳٫۴ رسیده و در سال ۱۴۰۱ تعداد ۳۵۰۰ پیوند عضو انجام شد که یک رکورد به حساب می‌آید.

انتهای پیام/

الماس تراشکاری

Check Also

تصویر روز ناسا: مسیه ۶۶ از نزدیک-تایمز

۲۲:۵۷ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ ۲۲:۵۷ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ نجوم و فضا کهکشان مارپیچی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner