۱۵:۵۷ – ۳۰ مرداد ۱۴۰۳
سیاوشی نماینده مخالف وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در صحن علنی مجلس گفت: خداوند میفرماید بر شما واجب است که بررسی کنید و صلاحیت را احراز کنید و بعدا امانت را به او بسپارید. ما میخواهیم امانتی به عنوان مدیریت جامعه اسلامی را به فردی به عنوان وزیر بسپاریم و یکی از راههایی که میتواند صلاحیت را مشخص کند طبق نامه ۴۷ مولای متقیان علی (ع) نظم و برنامه در زندگی است. اگر کسی برنامه و طرح داشته باشد و طبق و هدف حرکت نکنئ موفق نخواهد شد. قانون اساسی و فرامین رهبری و سند چشم انداز ۲۰ ساله اینها اهداف و راهکارهای راهبردی هستند نه عملیاتی، وزیر باید برنامه و طرح داشته باشد تا به هدف برسد.
او افزود: از وزیر گردشگری سوال کردم که برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عشایر ما چه طرح وبرنامهای دارید و جوابی نداشتند. ایشان برای بهبود صنعت گردشگری هم جوابی برای سوال من نداشتند. درباره زاینده رود و شهر اصفهان که مهد تمدن و فرهنگ است گفتم چه راهکاری دارید، جوابی نداشتند. سوال کردم، در چادگان در زمینی به مسافت هزار و ۲۰۰ هکتار دو هزار ویلا، در سال ۷۰۰ هزار لیتر آب استفاده میکنند و دهده گردشگری ایجاد شده که در اختیار خواص است و تنها برای خوشگذارنی است. مردم عزیر چادگان در مدیریت و منفعت آن جا هیچ منفعتی ندارند، مسئولین محلی هم در آن جا حق حضور ندارند و امکانات تنها در اختیار افرادی خاص است.
سیاوشی گفت: اگر من با وزیر گردشگری مخالف هستم، به معنی مخالفت با دولت وفاق ملی نیست، ما نماینده مردم هستیم، نه نماینده دولت و من به این نتیجه رسیدم که این دردها در بخش گردشگری را کسی میتواند رفع کند که هیچ ارتباطی با فتنه انگیزان نداشته باشد.
Source link