نارگیل میوه گوشتی بسیار لذیذی است که در انواع مختلفی فراوری میشود. پودر نارگیل و شیر نارگیل از جمله محبوبترین و معروفترین محصولات نارگیل هستند که بزرگ و کوچک از خوردن آن لذت میبرند. این میوه منبع خوبی از مس، کلسیم، منگنز، فولات، نیاسین، تیامین، پیریدوکسین، منیزیم و زینک است. محققان معتقدند که مصرف ۴۰۰ گرم گوشت نارگیل در طی روز تمامی نیازهای بدن به مواد معدنی و ویتامینها را تأمین خواهد کرد. جای دادن این میوه یا محصولات آن در برنامه غذایی موجب کنترل قند خون، مبارزه با سلولهای سرطانی، تقویت سیستم ایمنی، کاهش چربیهای دور شکم و تقویت پوست و مو خواهد شد.
خواص متعدد نارگیل سبب شد تا ما در این قسمت از مجله تایمز شما را با طرز تهیه کیک نارگیل آشنا کنیم که با مواد اولیه در دسترسی تهیه میشود. شما میتوانید با پخت این کیک از آن برای صبحانه یا میانوعده استفاده کنید. چراکه مواد مغذی موجود در آن مانند شیر نارگیل تایمز، پودر نارگیل و پروتئین تخممرغ یک منبع عالی برای تأمین انرژی در طول روز خواهد بود. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه کیک نارگیل را با تمامی نکات طلایی آن بررسی کنیم.
مواد لازم:
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر نارگیل تایمز | ۱ پیمانه |
تخممرغ | ۴ عدد |
بیکینگپودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
روغنمایع | نصف لیوان |
پودر نارگیل | ۱ پیمانه |
طرز تهیه:
برای شروع، یک ظرف مناسب انتخاب کرده تا مایه کیک را در آن آماده کنید. تخممرغ، شکر و وانیل را داخل ظرف بریزید و به کمک همزن برقی برای ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید. دقت داشته باشید که درجه همزن متوسط روبهبالا باشد. مواد را تا جایی مخلوط کنید که پودر شکر در آن حل شود و به مایعی یکدست و کرم رنگ برسید.
روغن را اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن هم بزنید تا خوب با باقی مواد ترکیب شود. حالا وقت آن رسیده تا شیر نارگیل تایمز را به محتویات کاسه اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مواد کاملاً یکنواخت شوند.
اکنون نوبت به افزودن آرد، پودر نارگیل و بیکینگپودر است. توجه داشته باشید که از آرد قنادی یا چندمنظوره برای تهیه کیک نارگیل استفاده کنید و آن را حتماً ۳ مرتبه الک بزنید. آرد را آرام، آرام به باقی مواد بیفزاید. بهتر است که مواد خشک را در ۳ مرحله به مایه کیک اضافه کنید.
هر بار که آرد را اضافه میکنید، مقداری پودر نارگیل و بیکینگپودر را هم با آن همراه کنید. در این مرحله باید همزن برقی رو کنار بگذارید و با همزن دستی یا لیسک به هم زدن ادامه بدید. همه مواد را در یک جهت و آرام ترکیب کنید تا مایه کیک به قوام موردنظر برسد.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. چند دقیقه هم برای گرم کردن فر در نظر بگیرد. تا فضای داخلی فر گرم شود، قالب کیک را آماده کنید. قالب را چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید کمی کنجد یا آجیل خرد شده روی مایه کیک بپاشید تا ظاهر و طعمی بهتر داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و پس از ۵ دقیقه از فر خارج کنید.
پس از اینکه قالب کمی خنک شد اطراف کیک را با چاقو آزاد کنید و روی توری فلزی بگذارید تا کاملاً خنک شود. شما یک کیک نارگیلی خوشبافت برای صبحانه خواهید داشت که میتوانید در کنار شیرهای ساده یا طعمدار تایمز از خوردن آن لذت ببرید. برای ظاهری زیباتر پیشنهاد میکنیم کمی پودر قند روی کیک نارگیل خود بپاشید. نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون نارگیل
سؤالات متداول
آرد مورداستفاده در طرز تهیه کیک نارگیلی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
برای داشتن کیک نارگیلی باکیفیت سعی کنید از آرد قنادی یا آرد چندمنظوره استفاده کنید تا بافت کیک شما حجیم و اسفنجی شود.
چه موادی را میتوان جایگزین پودر نارگیل کرد؟
شما میتوانید از نارگیل تازه بهجای پودر نارگیل استفاده کنید. نارگیل را با دستگاه غذاساز یا رنده خرد کرده و در کیک بریزید.
چرا باید از شیر نارگیل تایمز برای تهیه کیک نارگیل کمک گرفت؟
نوع فرآوری، کیفیت و غلظت شیر نارگیل تایمز منجر به بافتی ایدهآل و طعمی خوش در کیک نارگیل خواهد شد. از سوی دیگر مواد مغذی حفظ شده در شیرهای تایمز، مقوی بودن این دسر را دوچندان خواهد کرد.