به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عبداللهی دباغ عصر شنبه در مراسم راهاندازی نمایندگی مجموعه دروازه صلح ملل در قالب توسعه ایرانگردی و جهانگردی در اردبیل، اظهار کرد: صنعت گردشگری، صنعت پاک، زودبازده همراه با ایجاد فرصتهای اشتغال فراگیر است که در تمام جوامع جهانی مورد توجه و دقت نظر است.
وی تصریح کرد: باید در این عرصه با سپردن کار به علاقهمندان و اعتقاد به خرد جمعی حرکتهای تحولی را همراه با ایجاد شور و نشاط رقم زد تا بستر و زمینه سودآوری و نگاه همراه با تحولی را مشاهده کرد.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سرمایهگذاری در این بخش میتواند همراه با نتایج مناسب و مثبت باشد که انتظار میرود مسئولان امر و متولیان امور در این بخش برنامهریزی درست و سنجیدهای را داشته باشند.
عبداللهی دباغ نگاه صرف کمی به صنعت گردشگری را ناقص و نوعی بیماری مسری توصیف کرد و افزود: فراتر از نگاه کمی، باید کیفیت ارائه خدمات به گردشگران داخلی و خارجی را ارتقا داد تا بستری فراهم آید که بتوان در سایه توسعه و رونق این بخش به توان اقتصادی بیشتر کمک کرد.
وی ضرورت عبور از نگاه کمی به حرکتهای تحولی کیفی را در عرصه جذب و ماندگاری گردشگران یادآور شد و خاطرنشان کرد: نگاه کمی همواره مخل توسعه صنعت گردشگری بوده و نشانه بیماری مسری در این صنعت است.
عبداللهی دباغ در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: استان اردبیل دارای ظرفیت عظیم گردشگری طبیعی، فرهنگی، تاریخی و دیگر بخشهای ارزشمند است که ضرورت دارد با ورود مجموعههایی نظیر دروازه صلح ملل و توسعه ایرانگردی و جهانگردی بتوان به افزایش جاذبههای گردشگری و مدت ماندگاری همراه با ارائه خدمات کیفیتر به گردشگران داخلی و خارجی کمک کرد.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: در سفر مقام معظم رهبری به اردبیل معظماله ۴۵ دقیقه در بازدید از بقعه شیخ صفیالدین اردبیل جویای نقش و جایگاه این مجموعه تاریخی بودند و به صراحت اعلام کردند که این بنای تاریخی باید ایرانیان را به ایرانی بودن خود سربلند کرده و برای گردشگران خارجی نیز زمینه ساز آشنایی بیشتر با تمدن و تاریخ کهن ایران باشد.
در این مراسم مدیرعامل مجموعه دروازه صلح ملل نیاز بشر را به سفر و سیر و سیاحت یک نیاز قطعی برای تلطیف جسم و روح توصیف کرد و ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بر استفاده از ظرفیت جوانان در عرصههای مختلف به ویژه خلاقیت در بخش گردشگری و ایجاد اقتصاد نوین تاکید کردند و بر همین اساس مصمم به راهاندازی مجموعه گردشگری دروازه صلح ملل با نگاه جذب گردشگران ایرانی و خارجی هستیم.
حسنی اسکندری یادآور شد: اهمیت صنعت گردشگری بر کسی پوشیده نیست و ورود به این عرصه باید با تدارک زیرساختهای مناسب و ارائه خدمات کیفیتر باشد تا فرصت تحول اقتصادی پایداری را در این بخش شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: در نیمی از استانها دفتر این مجموعه گردشگری راهاندازی شده و در نیم دیگر استانها تا اوایل سال آینده شاهد راهاندازی دفاتر هلدینگ دروازه صلح ملل خواهیم بود تا بتوانیم بسترهای لازم برای حضور گردشگران و حتی سرمایهگذاران را در این حوزه مهیا کنیم.
مدیرعامل مجموعه دروازه صلح ملل گفت: تمام تلاش ما بر این است تا جایگاه این صنعت تحولآفرین را اعتلا داده تا از این راه بتوان برای بیکاران و همچنین فارغالتحصیلان دانشگاهی فرصتهای اشتغال پایداری را ایجاد کرد.
مدیر نمایندگی مجموعه دروازه صلح ملل در استان اردبیل نیز افزود: استان اردبیل با داشتن قابلیتهای بینظیر فصل جدیدی از توسعه این صنعت پاک و پردرآمد را تجربه میکند و ما نیز به تقویت این راه و مسیر تحولآفرین کمک خواهیم کرد.
علیرضا احدی خاطرنشان کرد: بیش از ۹ ماه است که پیگیر راهاندازی این مجموعه تخصصی در استان بودیم تا در حوزه گردشگری بتوان بیش از هر زمان دیگر فرصتهای جذب، ماندگاری و ارائه خدمات کیفیتر را در این بخش مهیا و فراهم کنیم.
Source link