فیلترهای سرامیکی ریخته گری

آلودگی ناشی از پخت و پز تا مدتی در هوا باقی می ماند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، با شناسایی فرآیندهایی که نحوه تغییر شکل این ذرات معلق در هوا را در جو کنترل می‌کنند، دانشمندان قادر خواهند بود تأثیر آنها را بر محیط و اقلیم بهتر درک و پیش بینی کنند.

کارشناسان دانشگاه بیرمنگام انگلیس از ابزارهایی برای بررسی رفتار لایه‌های نازک اسید اولئیک، یک اسید چرب غیراشباع که معمولاً در زمان پخت و پز آزاد می‌شود، استفاده کردند.

سپس، با استفاده از یک مدل نظری همراه با داده‌های تجربی، تیم قادر به پیش‌بینی مدت زمانی بود که آئروسل‌های تولید شده از پخت و پز ممکن است در محیط باقی بمانند.

این نوع از ذرات معلق در هوا مدت‌هاست که با کیفیت پایین هوا در مناطق شهری مرتبط هستند، اما اندازه‌گیری تأثیر آن‌ها بر تغییرات آب و هوایی توسط انسان دشوار است که به دلیل طیف متنوعی از مولکول‌های موجود در ذرات معلق در هوا و برهمکنش‌های متفاوت آن‌ها با محیط است.

دکتر «کریستین پفرنگ»، نویسنده اصلی از دانشگاه بیرمنگام، گفت: «آئروسل های پخت و پز تا ۱۰ درصد از انتشار ذرات معلق (PM) را تشکیل می‌دهند. یافتن راه‌های دقیق برای پیش بینی رفتار آنها، راه‌های بسیار دقیق‌تری را برای ارزیابی نقش آن‌ها در تغییرات اقلیمی به ما می‌دهد.»

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  شهرخبر - ۲ فوتی و شناسایی ۱۶۱ بیمار جدید کرونایی/ آخرین آمارتزریق واکسن کرونا

محققان در حال تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.

الماس تراشکاری

Check Also

اپل برای استفاده از Chat GPT در iOS18 هزینه‌ای به OpenAI پرداخت نمی‌کند-تایمز

اپل چند روز پیش در رویداد WWDC 2024 از آغاز همکاری با OpenAI‌ برای آوردن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
بهترین نرم افزار سامانه مودیان