چهارمین مدرسه تابستانه دیپلماسی اقتصادی با تمرکز بر حوزه همسایگی کشورهای دریای خزر توسط اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق با مشارکت و همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهور و دیگر مراکز دولتی برگزار می شود.
به گزارش ایسنا، در همین راستا مقرر شده است سلسله جلساتی به منظور معرفی فرصتها و چالشهای روابط دو جانبه اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای حوزه همسایگی دریای خزر با حضور اساتید دانشگاهی، سفرا، مدیران عالی بخش دولتی و غیردولتی، رایزنان و وابستگان اقتصادی و بازرگانی، تجار و اعضای هیئت رئیسه اتاق های مشترک بازرگانی برگزار شود.
از جمله مهمترین اهداف چهارمین مدرسه تابستانه دیپلماسی اقتصادی می توان به مواردی مانند آشنایی با جایگاه و اهمیت حوزه دریای خزر و اوراسیا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، بررسی فرصتها و چالشهای موجود در روابط جمهوریاسلامی ایران با کشورهای حوزه دریای خزر و اوراسیا از منظر دیپلماسی و اقتصاد سیاسی، گردشگری، تجارت و سرمایه گذاری خارجی، حملو نقل و لجستیک تجاری، شرایط ناشی از تحریم های اقتصادی و آینده پژوهی بازارهای انرژی منطقه خزر؛ اشاره کرد.
علاوه بر موارد ذکر شده برگزاری کارگاه های مهارتی متناسب با فنون مذاکرات بین المللی و فنون تجاری مناسب با منطقه همسایگی خزر نیز از دیگر برنامه های پیش بینی شده در طول این مدرسه تابستانه است.
همچنین پس از انجام ارزیابی پژوهشی، گواهی معتبر از سوی برگزارکنندگان چهارمین مدرسه تابستانه دیپلماسی اقتصادی به شرکتکنندگان اعطاء میشود.
مدرسه تابستانه دیپلماسی اقتصادی در حوزه همسایگی کشورهای دریای خزر مورد توصیه برای دانشجویان، اعضای هیأت علمی دانشگاهها و پژوهشگاهها، تجار و سرمایه گذاران فعال بخش خصوصی، روزنامه نامه نگاران و اهالی رسانه های تخصصی و عموم پژوهشگران علاقمند است.
لازم به ذکر است تاریخ برگزاری این دوره آموزشی از ۲۹ مرداد ماه تا ۶ شهریور ۱۴۰۱ به صورت ارتباط مستقیم مجازی خواهد بود که علاقمندان میتوانند جهت اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت نام ( باظرفیت محدود) در دوره جامع و یا ثبت نام موردی در جلسات تخصصی، تا تاریخ ۲۶مرداد سال جاری از طریق تماس تلفنی و یا ارسال پیام به شماره ۰۹۲۱۸۷۷۳۶۵۰ در پیام رسان واتس آپ اقدام کنند؛ بر این اساس اولویت ثبت نام های قطعی بنابر زمان ثبت نام تعیین خواهد شد.
انتهای پیام