فیلترهای سرامیکی ریخته گری

کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی

یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از ترکیبات گیاهی و نانو فناوری، به منابع چربی برای مصرف انسان دست یافته است که می‌تواند کلسترول بدن را کاهش دهد.

دکتر راحله امیری، دانشیار واحد تهران مرکز و مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا، محصول تولیدی این شرکت را “استرول” گیاهی دانست و گفت: استرول یک چربی گیاهی است که ماده مؤثره آن از مواد گیاهی مانند دانه‌های گیاهی چون دانه کتان، کنجد، آفتابگردان و سویا به دست آمده است.

وی ادامه داد: در تولید این محصول، ماده مؤثره به دست آمده را طی یک فرآیند شیمیایی بدون حضور هیچ نوع ترکیبات شیمیایی و تنها با استفاده از مواد طبیعی، تبدیل به مقیاس نانو کردیم.

امیری خاطر نشان کرد: زمانی که این مواد تبدیل به نانو می‌شود، قدرت جذب و ضریب نفوذ آن افزایش می‌یابد، ضمن آنکه طعم مطلوب‌تری را ایجاد می‌کند.

مجری طرح ادامه داد: این محصول نانویی در فاز چربی، تبدیل به امولسیون می‌شود و این امولسیون مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال می‌توان از استرول به دست آمده در کرم‌های پوست و یا در لبنیات مانند شیر و ماست استفاده کرد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  تورم سالانه منطقه یورو رکورد جدیدی ثبت کرد

دانشیار دانشگاه آزاد با بیان اینکه محصول نهایی تولید شده به عنوان مکمل دارویی نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، اظهار کرد: این محصول می‌تواند جایگزین کلسترول شود و مصرف آن موجب کاهش میزان کلسترول بد در بدن می‌شود.

وی به مزایای این ماده اشاره کرد و گفت: این ماده علاوه بر آنکه کاهنده کلسترول خون می‌شود، از بروز سرطان‌های پستان و پروستات جلوگیری می‌کند و همچنین به عنوان جوان‌ساز پوست به شمار می‌رود.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

تحلیل سولانا امروز ۲۹ شهریور ۱۴۰۳

تحلیل سولانا نشان می‌دهد که فروشندگان این ارز دیجیتال همچنان قدرت خود را حفظ کرده‌اند. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner