در راستای اجرای نهضت احیا در کشور از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۵۷ واحد اقتصادی مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته و بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
نعمت الله رضایی در گفت و گو با ایسنا، از صندوق کارآفرینی امید به عنوان یکی از متولیان امر اجرای نهضت احیا در کشور نام برد و اظهار کرد: در سالجاری نهضت احیا با محوریت طرح های راکد، نیمه تمام و نیمه فعال در دستور کار دولت قرار گرفت و بر این اساس تفاهم نامه حمایت از ۱۰۰۰ واحد اقتصادی نیمه تمام، راکد و نیمه راکد را امضا کردیم.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۵۷ واحد اقتصادی توسط صندوق کارآفرینی امید مورد حمایت قرار گرفته، بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده، ۲۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه راکد در کشور به چرخه تولید وارد و ۷۹۶۰ اشتغال جدید ایجاد شده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید افزود: حوزه فعالیت این صندوق را طرح های خرد و کوچک، متوسط و معیشت محور تشکیل می دهند که عمدتا زودبازده هستند و سرانه ایجاد اشتغال پایینی دارند لذا به صورت زنجیره ای عمل می کنیم و طرح ها را از نهاده و تولید تا بازار و فروش در کنار هم قرار می دهیم.
رضایی با اشاره به اولویت پرداخت تسهیلات به روستاها و مناطق محروم عنوان کرد: صندوق کارآفرینی امید اقدام به هدایت و حمایت از افرادی می کند که به انجام فعالیت اقتصادی تمایل دارند و پیش از پرداخت تسهیلات، توانمندسازی و توان افزایی را مدنظر قرار می دهد.
وی در عین حال به اجرای طرح «نوفن» برای افزایش بهره وری فعالیت اقتصادی در روستا اشاره کرد و گفت: امسال استفاده از منابع تبصره ۱۸ در دستور کار دولت قرار دارد و لذا تفاهم نامه همکاری با وزارت جهاد کشاورزی و وزارت میراث فرهنگی را به امضا رساندیم تا پرداخت تسهیلات در راستای اهداف دستگاهی باشد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در پایان ۳۲ درصد طرح های صندوق را مربوط به کارآفرینان زن دانست که متناسب با مهارت و توانایی به صندوق معرفی می شوند.
انتهای پیام