فیلترهای سرامیکی ریخته گری

اگر بداخلاقید، منتظر این بیماری باشید

سلامت نیوز نوشت: مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بررسی های انجام شده نشان می دهد که ویژگی های شخصیت های برون گرا با خصوصیاتی از جمله مثبت نگر، معاشرتی و با اعتماد به نفس بالا باعث می شود تا استرس ها و بدنبال آن خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در این افراد کاهش یابد.

دکتر فاطمه محرری خاطر نشان کرد: از طرف دیگر ویژگیهای افراد عصبی مزاج، تند خو، بدبینی، پرخاشگر، حساس و واکنش گرا، تاثیر منفی بر روی سیستم قلب و عروق داشته و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در این افراد را افزایش می دهد.

رئیس بیمارستان روانپزشکی ابن سینا و حجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این افراد در بسیاری از مواقع به دلیل سختکوشی و رقابت گر بودن ممکن است از نظر اجتماعی در موقعیت های بالایی قرار دارند اما استعداد ابتلا به بیماریهای قلبی را به دلیل استرس داشتن و پرخاشگر بودن را دارند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه استرس باعث افزایش بار زیاد قلب می شود، افزود: استرس باعث آزاد شدن هورمون های آدرنالین و کورتیزول شده و باعث افزایش ضربان و بار قلب می شود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  باند قاچاق کلت و کلاشینکف منهدم شد

مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به آماری در زمینه رابطه اختلالات روانپزشکی و بیماریهای قلبی و عروقی گفت: طبق بررسی های انجام شده پنج تا ۱۰ درصد بیماران قلبی سرپایی اختلالات اضطرابی داشته و ۱۰ تا ۱۵ درصد اختلال خلقی مثل افسردگی دارند.

دکتر فاطمه محرریی با بیان اینکه اختلال افسردگی در ۱۵ تا ۲۰ درصد بیمارانی که دچار سکته قلبی می شود وجود دارد، افزود: افزایش عوامل اضطرابی خطر مرگ قلبی را سه بار افزایش می دهد.

وی در پایان گفت: در زنان به دلیل اینکه استرس ها و اضطراب های خود را کلامی می کنند، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی نسبت به مردان کاهش می یابد.

الماس تراشکاری

Check Also

الزامات مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری

  دیدارنیوزـ حسین علایی: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زود هنگام در ایران پس از فاجعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner