رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد که سالانه ۴۰۰ هزار بیمار از محصولات بانک سلول، بافت و اعضای این سازمان بهرهمند میشوند.
به گزارش ایسنا، عباس مسجدی آرانی در دیدار با مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: زمینه همکاریهای مشترک برای توسعه فعالیت ها و ساخت تجهیزات جدید پزشکی قانونی وجود دارد. بررسی ظرفیتهای صندوق نوآوری در راستای توسعه فعالیتهای تحقیقاتی و تولیدات دانش بنیان سازمان نیز از دیگر اهداف این دیدار است.
مسجدی آرانی توضیحاتی در خصوص وظایف و خدمات سازمان پزشکی قانونی ارائه کرد و گفت: در سالهای اخیر پیشرفتهای قابل توجهی در حوزههای سخت افزاری و نرم افزاری، تهیه و تولید تجهیزات و دستگاههایی همچون کیتهای ژنتیک، هموژنایزر و اتوسمپلر داشتهایم.
وی با اشاره به اقدامات سازمان در جهت فرآوری بافت، بر اهمیت این موضوع تأکید کرد و گفت: با توجه به فعالیت بانک سلول، بافت و عضو مرکز تحقیقات پزشکی قانونی و بهره برداری سالانه حدود ۴۰۰ هزار بیمار از بافت و اعضای تهیه شده در این بانک، حرکت در مسیر راه اندازی واحد فرآوری بافت نیز در مرکز تحقیقات آغاز شده که امیدواریم با رفع برخی موانع به زودی شاهد ارائه اولین محصول فراوری بافت سازمان به بازار باشیم.
در ادامه این دیدار محمدصادق خیاطیان، مدیرعامل صندوق فناوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز با ابراز خرسندی از اقدامات و پیشرفت های سازمان پزشکی قانونی کشور، در خصوص بررسی زمینه های همکاری مشترک و کمک به توسعه هر چه بیشتر خدمات سازمان قول همکاری و مساعدت داد.
وی همچنین با اشاره به امکانات و توانمندی های صندوق، توضیحاتی در خصوص بسترها و زمینه های کمک صندوق به سازمان در قالب ارائه تسهیلاتی همچون وام و یا سرمایه گذاری ارائه کرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور در این دیدار مقرر شد به منظور بررسی زمینه های مشترک همکاری و ایجاد و گسترش همکاری های مشترک، جلسات کارشناسی با محوریت رییس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی و معاون توسعه صندوق نوآوری برگزار شود.
در این جلسه از مدیرعامل و معاون توسعه صندوق جهت بازدید فنی از مرکز تحقیقات و بخش های برداشت بافت، مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران و آزمایشگاه های تخصصی سازمان دعوت به عمل آمد تا ضمن آشنایی هر چه بیشتر آنان با خدمات پزشکی قانونی، در خصوص نحوه همکاری و مساعدت ها در جهت توسعه فعالیت و خدمات سازمان تصمیمات مقتضی اتخاذ شود.
انتهای پیام