ایسنا/خراسان رضوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: هنر رسانه هنری مهم و مقتدر است و از بین انواع هنر، سینما تاثیر فوقالعادهای بر ایجاد باورها و نظام رفتاری جامعه دارد.
امیرحسین قاضیزاده هاشمی امشب، سوم خرداد ماه، در آیین اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم و فیلمنامه ایثار اظهار کرد: در تاریخ فلاسفه و صاحبنظرانی بودهاند که برخی مکاتب فکری را ایجاد کردهاند؛ برخی از آنها آخرتگرا و غایتگرا و برخی دیگر دنیاگرا و لذتگرا بودهاند.
وی ادامه داد: آنچه که یک مکتب فکری را تبدیل به کالای مصرفی مردم کرده و مردم را به پیروی از آن واداشته، ابزار هنر، به ویژه سینما بوده است. مردم جهان امروز تنها به وسیله ابزار هنر با یکدیگر آشنا شده و از باورهای هم مطلع میشوند.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه صهیونیسم به مدد سینما توانسته جای شهید و جلاد را در افکار برخی عوض کند، تصریح کرد: صهیونیسم اینگونه ذرهذره هویت دینی ملتها را از آنها گرفته است.
قاضیزاده هاشمی گفت: اگر بخواهیم هویت ملی، دینی و زبان خود را حفظ کنیم، باید سبک زندگی جامعه خود را حفظ کنیم و این سبک را بپرورانیم. این مهم با حفظ زبان، ادبیات، فرهنگ و تمدن ممکن است که تنها در بستر هنر ایجاد میشود.
راهکار مقابله با جنگ فرهنگی، جهاد فرهنگی است
حجتالاسلام مهدی حسنزاده، مدیر کل بنیاد شهید خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: در مقابل جنگ نظامی راهکار، جهاد نظامی است و در جنگ فرهنگی، جهاد فرهنگی راهکار است. پیشانی به خاک میساییم که خداوند توفیق برگزاری نخستین دوره از جشنواره فیلم و فیلمنامه ایثار را در جوار حضرت رضا(ع) به ما داد.
وی اضافه کرد: جبهه مقاومت ظرفیتهای بسیاری دارد که به آن پرداخته نشده است؛ مدت زیادی است که از شهادت سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس و… میگذرد اما آنطور که شایسته این شهدا بوده، به آنها پرداخته نشده است.
حسنزاده گفت: ما به اندازه تعداد شهدای جبهه مقاومت ظرفیت فیلمسازی داریم و باید با استفاده از همین فعالیتهای فرهنگی در مقابل دشمن بایستیم. در همین راستا امیدواریم با حمایت مسئولان فرهنگی کشور کارهای جدیتری در این زمینه انجام شود.
انتهای پیام