فیلترهای سرامیکی ریخته گری

کشف بزرگترین انبار داروهای احتکارشده درآمل

ایسنا/مازندران فرمانده انتظامی شهرستان آمل از شناسایی وکشف یکی از بزرگترین انبارهای داروهای احتکارشده به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال دراین شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی داداش تبار درگفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: انبار داروهای احتکار شده با رصد اطلاعاتی واحد پلیس اقتصادی فرماندهی انتظامی شهرستان آمل و برابر دستورالعمل‌های صادرشده در برخورد با احتکارکنندگان و قاچاقچیان دارو، شناسایی و بلافاصله دستور توقیف داده شد.

وی افزود: با تحقیقات انجام شده سه نفر از عوامل اصلی انبار داروهای احتکارشده با حکم قضایی شناسایی، دستگیر و برای آنها پرونده تشکیل شد.

فرمانده انتظامی آمل با اشاره به اینکه افراد دیگری هم درپشت پرده ارتباط با این باند احتکار دارو هستند، تصریح کرد: شهروندان هم با مشاهده افراد سودجو و فرصت طلب که برای سلامت غذا و داروی شهروندان معامله و اختلال ایجاد می کنند، حتما به مرکزاطلاع رسانی پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند تا نسبت به پیگیری های قانونی آن اقدام شود.

سرهنگ داداش تبار اضافه کرد: در بررسی انبارنگهداری داروهای اعضای این باند متخلف، داروهای کمیاب که نیازهای جامعه بیماران را برطرف می‌کرد، کشف و ضبط شد که عمده این داروها مجاز بوده و در شرایط نامطلوب و غیراستاندارد نگهداری می‌شدند که در صورت استفاده توسط شهروندان می‌توانست فرد مصرف‌کننده را با مخاطرات جدی روبه‌رو کند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  حمله اوباش به آمبولانس اورژانس لرستان

کشف بزرگترین انبار داروهای احتکارشده درآمل

وی با بیان اینکه در شرایط حساس وسخت اقتصادی فعلی درکشور که تهیه دارو بعضا به سختی در اختیار شهروندان ومراجعه کنندگان به داروخانه ها قرار می گیرد، برخی افراد سودجو با فعالیت درفضای خارج از چرخه غیرقانونی اقدام به توزیع خودسرانه دارو در خارج از شبکه های قانونی و رسمی می کنند، جرم محسوب می شود و حفظ جان مردم خط قرمز پلیس است.

فرمانده انتظامی آمل به سودجویانی که سلامت شهروندان را بازیچه اهداف شوم خود قرار دهند با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهند شد، تصریح کرد: داروهای کشف شده که عمدتا استاندارد و قابل استفاده درچرخه مصرف بیماران نیز است پس از تعیین تکلیف از سوی مقام قضایی، دراختیار شبکه بهداشت ودرمان برای توزیع درچرخه دارویی شهرستان قرار می‌گیرد.

داداش تبار درعین حال با بیان این که خرید و فروش محصولات دارویی در فضای‌ مجازی وحتی خارج از شبکه داروخانه ها ممنوع است، به شهروندان توصیه کرد: باید توجه داشت که علاوه بر جرم بودن این اقدام، غالب این افراد نیز کلاهبردار هستند، و لازم است شهروندان به هشدارهای پلیس توجه کنند و داروهای موردنیاز خود را با راهنمایی پزشک مربوطه از طریق مراکز درمانی مورد تایید و داروخانه‌های معتبر تهیه کنند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  با این مدل خانه تکانی، نه خسته می‌شوید نه کلافه!

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

عملیات بازرسی مقر منافقین در فرانسه به‌طور زنده توسط ایران رصد می‌شد-تایمز

۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ غریب آبادی: کاظم غریب‌آبادی، معاون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
بهترین نرم افزار سامانه مودیان