وزیر علوم بر ضرورت ورود دانشجویان نخبه از دوره دبیرستان به رشته های علوم انسانی تاکید کرد و گفت: دانشگاه علامه طباطبایی باید جلساتی را برگزار کند و به وزارت علوم پیشنهاد دهد که برای تقویت علوم انسانی چه کاری انجام دهد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمد علی زلفی گل در مراسم ضیافت افطاری دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: این دانشگاه از دانشگاههای خوشنام در حوزه علوم انسانی است و آرزوی هر دانش آموخته رشته علوم انسانی عضویت در هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی است. در واقع اعضای هیئت علمی این دانشگاه دانشمند، صاحب سبک و خوشنام هستند، دلیل آن هم این است که وقتی دانشگاهی تبدیل به سرمایه نمادین در جامعه علمی شد، پیوستن به اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه آرزوی افراد میشود.
وی اظهار کرد: آینده خیلی بهتری را برای دانشگاه علامه طباطبایی متصور هستم و فکر میکنم اتفاقات خوبی برای این دانشگاه خواهد افتاد و دلیل آن هم این است که حاکمیت و نظام ما به این باور رسیده است که جامعه ای پیشرفت می کند که علوم انسانی در آن قدر بیند و در صدر بنشیند.
وزیر علوم با اشاره به اینکه در دبیرستان های استعداد درخشان، رشته های انسانی کمتر تدریس می شود و این به معنی در اولویت نبودن علوم انسانی است، گفت: دانشگاه علامه طباطبایی باید جلساتی را برگزار کند و به وزارت علوم پیشنهاد دهد که برای تقویت علوم انسانی چه کاری انجام دهد. باید دانشجویان نخبه بیشتری از دوره دبیرستان وارد رشته های علوم انسانی شوند.
به گفته وی، باید دبیرستان های تیزهوشان برای رشته های علوم انسانی ایجاد شده و دانش آموزان رشته های علوم انسانی و علوم پایه بورس شوند تا انگیزه ایجاد کنیم که نخبه ها در رشته های علوم انسانی تحصیل کنند زیرا رشته های علوم انسانی هستند که مدیریت آینده جامعه را بر عهده دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، وی در پایان تاکید کرد: این دانشگاه سنبل و مدار علوم انسانی در بین دانشگاههای کشور است و انتظار ما از این دانشگاه این است که در عرصه های سیاست گذاری، ایجاد راهبردها، اقدامات و عملیات های جدید مرز شکن و خط دهنده باشد.
انتهای پیام