فیلترهای سرامیکی ریخته گری

مدیریت قندخون در نوزادی راهکاری برای حفظ سلامت

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، قند خون پایین (هیپوگلیسمی) در نوزادان شایع است و بیش از ۱ نفر از هر ۶ نوزاد به این عارضه دچار است. به گفته محققان، گلوکز (قند) منبع اصلی انرژی برای مغز است و هیپوگلیسمی درمان نشده در دوران نوزادی می‌تواند رشد مغز کودک را تا ۴.۵ سالگی تحت تأثیر قرار دهد.

یکی از مطالعات آنها شامل ۴۸۰ کودکی بود که با خطر هیپوگلیسمی به دنیا آمدند. رشد مغز آنها در ۲ و ۴.۵ سالگی ارزیابی شد و پیشرفت تحصیلی و سایر معیارهای عملکرد مغز آنها در سنین ۹ و ۱۰ سالگی بررسی شد.

محققان هیچ تفاوتی در عملکرد تحصیلی بین کودکانی که در نوزادی دچار هیپوگلیسمی بودند و کودکانی که نداشتند، پیدا نکردند.

«بن تامپسون»، محقق ارشد از دانشگاه واترلو کانادا، می‌گوید: «تجارب غنی پیش‌دبستانی و مدرسه ممکن است به مغز کودک کمک کند تا توانایی‌های تحصیلی خود را تا نقطه عطف رشد همسالان خود سازماندهی و بهبود بخشد.»

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  شهرخبر - بهترین راه های خانگی تسکین درد آرتروز

تامپسون گفت: «باید بدانیم نوزادانی که با بیماری شایعی مانند هیپوگلیسمی متولد می‌شوند و تحت درمان قرار می‌گیرند، احتمالاً دچار آسیب مغزی طولانی‌مدت نمی‌شوند.»

در یک مطالعه مرتبط، همان تیم دریافتند که استفاده از ژل دکستروز برای درمان قند خون پایین در ۴۸ ساعت اول زندگی نوزاد هیچ خطری برای مشکلات حسی عصبی در سن ۲ سالگی ندارد.

دکستروز قندی است که از ذرت یا گندم به دست می‌آید. از نظر شیمیایی با قند خون یکسان است و به طور گسترده‌ای برای درمان قند خون پایین در نوزادان در ایالات متحده، کانادا و بریتانیا استفاده می‌شود.

الماس تراشکاری

Check Also

اپل برای استفاده از Chat GPT در iOS18 هزینه‌ای به OpenAI پرداخت نمی‌کند-تایمز

اپل چند روز پیش در رویداد WWDC 2024 از آغاز همکاری با OpenAI‌ برای آوردن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
بهترین نرم افزار سامانه مودیان