فیلترهای سرامیکی ریخته گری

شناسایی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان در بخش منابع طبیعی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رئیس مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری با اعلام این مطلب گفت: سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درصدد است برای رفع چالش‌ها در این حوزه و افزایش کمیت و کیفیت اقدامات مدیریتی عرصه‌های منابع طبیعی، هرچه بیشتر به سمت فناوری‌های نو حرکت کند و مدیریت جدید بر مبنای نوآوری و فناوری‌های روز انجام شود.

حمیدرضا سلیمانی افزود: برای این منظور از سال گذشته در گام نخست در بخش‌های مختلف جنگل، مرتع، بیابان، حفاظت از اراضی و آبخیزداری نیازسنجی انجام و سپس مجموعه‌های دانش‌بنیان مرتبط حقوقی و حقیقی شناسایی و بانک اطلاعاتی این مجموعه‌های های دانش‌بنیان در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری سامانده شد.

وی در همین حال اظهار داشت: در هفته‌های آینده به منظور اعلام اولویت‌ها و نیازهای فناورانه در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری نیز فراخوانی منتشر می‌شود که از آن طریق مجموعه‌های دانش‌بنیان را با نیازهای نوآورانه و فناورانه بخش‌های مختلف منابع طبیعی و آبخیزداری آشنا خواهیم کرد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  ۱۱۷ هزار میلیارد تومان؛ مطالبات وصول نشده ۶ بانک از پرداختوام!

سلیمانی اظهار داشت: با توجه به تغییرات گسترده اقلیمی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی در کشور، نیازمند نگاهی نو در مدیریت عرصه‌های منابع طبیعی، به‌کارگیری فناوری‌های جدید و روش‌های روزآمد و بهره‌مندی سیستماتیک از دانش و نوآوری‌های شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم و در همین راستا، مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ماه‌های پایانی سال ۹۹ تأسیس شد.

وی با اشاره به این که در حال حاضر نزدیک به ۱۷ پروژه فناورانه با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مشارکت بسیاری از مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های کشور در حال اجرا است، تصریح کرد: این پروژه‌ها در زمینه‌هایی همچون مهار و کنتر ریزگردها در کانون‌های فعال داخلی، استفاده از مالچ‌های بیولوژیک برای تثبیت شن‌های روان، توسعه محصولات فرعی جنگل و مرتع و توسعه گیاهان دارویی در دست اجرا هستند.

رئیس مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری ادامه داد: یکی از مواردی که باید روی آن تمرکز داشت، تولید محصولات فرعی بخش منابع طبیعی از جمله گیاهان دارویی عرصه‌های مرتعی و جنگلی است و در این راستا می‌توان از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و عرضه آنها استفاده کرد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  تعداد صندلی پروازهای داخلی افزایش می‌یابد-تایمز

وی با بیان این که بروز حریق یکی از چالش‌های مهم بخش منابع طبیعی است، گفت: استفاده از ظرفیت‌های مجموعه‌های دانش‌بنیان در پایش، شناسایی و مهار حریق از دیگر اولویت‌های مهم سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور محسوب می‌شود.

الماس تراشکاری

Check Also

سامانه املاک و اسکان برای تکمیل نیاز به اتصال سامانه خانوار دارد-تایمز

۱۸:۰۲ – ۱۸ آبان ۱۴۰۳ بهروز سلطانی کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه سامانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم