به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، محمد میرزابیگی امروز در آیین بزرگداشت مقام پرستار، ضمن انتقاد از عدم اجرای صحیح قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری اظهار کرد: در سال ۹۹ مقام معظم رهبری بر اجرای قانون تاکید کردند و در سال ۱۴۰۰ نیز گلایه از عدم اجرای آن کردند؛ آیتالله رییسی نیز وعده اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری را در ابتدای شروع به کار خود داده بودند.
وی افزود: امروز علیرغم اینکه “ضریب کا” و “ارزش نسبی” خدمات پرستاری مشخص است، صرفاً بیمارستانها باید قیمت تمام شده خدمات پرستاری را در سیستمهای اطلاعات خود وارد کنند اما این کار انجام نمیشود.
رئیس سازمان نظام پرستاری ادامه داد: در حال حاضر بابت قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری از بیماران پول گرفته میشود اما در زمان توزیع و پرداخت سهم پرستاران از این تعرفهها، به قانون عمل نمیشود، تا زمان دریافت پول از مردم، قانون به خوبی اجرا میشود اما در مرحله پرداخت به پرستاران، طبق قوانین قبلی عمل میشود و به روش سنتی کارانه پرستاران اجرا میشود که اصلاً مطابق با قانون نیست.
وی گفت: آنچه امروز تحت عنوان قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری اجرا میشود علیه قانون و در راستای منفورکردن قانون تعرفهگذاری بین پرستاران است.
میرزابیگی با اشاره به قانون ارتقای بهرهوری نیز تصریح کرد: در قانون آمده که اگر پرستاران در دوجا کار کنند باید با آنها برخورد شود، از سوی دیگر به دلیل تاخیر در پرداخت کارانه و همین مدیریت اشتباهی که رخ داده، پرستاران از سر ناچاری مجبور به کار کردن در دو مرکز هستند تا معیشت خود را تامین کنند.
انتهای پیام/