موهیتو یکی از نوشیدنیهای خنک و خوشطعمی است که تهیه آن میتواند برای پذیرایی از مهمانها یا دورهمیهای خانوادگی ایدهآل باشد. افراد زیادی موهیتو را تنها با طعم نعنا و لیمویی آن میشناسند. اگر به دنبال طعم جدیدی از موهیتو هستید، این مقاله از مجله تایمز را مطالعه کنید.
موهیتو هلو یک نوشیدنی ۱۵۰۰ساله است که برخیها معتقدند این نوشیدنی همان کوکتل کلاسیک کوبایی یا هاوانا است. فصل تابستان بهترین زمان برای فراهم کردن موهیتو هلو خواهد بود، چراکه این نوشیدنی تنها زمانی در بهترین نوع خود سرو خواهد شد که هلو تازه در دسترستان باشد. بااینحال میتوانید از فراوردههای این میوه نیز برای تهیه موهیتو هلو استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیموناد هلو
مواد لازم:
مالت هلو تایمز | ۱ پیمانه |
هلو | ۳ عدد |
شکر | ۱/۳ پیمانه |
آب لیموی تازه | ۱ عدد |
نعناع | نصف پیمانه |
طرز تهیه:
برای شروع مخلوطکن یا غذاساز را روی میز بگذارید. هلوهای پوست گرفته را کمی خرد کرده و در مخزن غذاساز بریزید. شکر و آب لیموی تازه را همراه آن کرده و دستگاه را روشن کنید. دستگاه را برای یک دقیقه روشن کنید تا مخلوطی یکدست و نرم به وجود بیاید.
نعناع را به باقی مواد اضافه کرده و مجدداً دستگاه را روشن کنید تا برگهای آن بهخوبی خرد شود. بهمحض ترکیب شدن مواد، غذاساز را خاموش کنید. لیوانی که میخواهید در آن موهیتو هلو را سرو کنید را با چند تکه یخ و چند برش نازک لیمو و نعنا پر کنید. ۱/۳ از حجم باقیمانده لیوان را با مخلوط هلو پر کرده تا ۱/۳ دیگر را با ماءالشعیر هلو تایمز تکمیل کنید. موهیتو هلو شما به همین راحتی آماده شد. نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی هلو با شیر تایمز
سؤالات متداول
چه نوع هلو یا فرآورده آن برای تهیه موهیتو هلو مناسب است؟
بهترین نوع هلو، استفاده از میوه تازه است، زیرا طعم و بافت خوبی به شما خواهد داد.
مالت هلو را در چه زمانی به ترکیب موهیتو هلو باید اضافه کرد؟
پس از اینکه مایع موهیتو را آماده کردید به هنگام سرو موهیتو، مالت هلو تایمز را اضافه کنید تا طعم و حالت گازدار آن حفظ شود.
آیا افزودن برش لیمو و برگ نعناع به هنگام سرو ضروری است؟
خیر. اگر طبق دستور پیش بروید، شما ترکیبات لازم را برای تهیه موهیتو هلو به کار گرفتهاید. استفاده از برش لیمو و برگ نعناع برای تزیین و زیبایی موهیتو به هنگام سرو است.