فیلترهای سرامیکی ریخته گری

اختصاصی| نفوذ ایران به معاونت اطلاعات ارتش اسرائیل؟/ یکی دیگر از افسران کهنه‌کار امان "خودش مُرد"

گروه سیاسی خبرگزاری تایمز ـ سه سال پس از مرگ مشکوک یکی از فرماندهان شاغل در معاونت اطلاعات ارتش اسرائیل (امان) برخی اطلاعات رسیده به تایمز از حذف فیزیکی معنادار او توسط صهیونیست‌ها حکایت دارد.

بنا بر اخبار رسیده به خبرنگاران گروه عبری تایمز، «شاخار یوسف‌زاده» به‌«اتهام» درز دادن اطلاعات مهم از اماکن نظامی و امنیتی و فرماندهان اسرائیل به منابع اطلاعاتی ایرانی، طی یک سانحه ساختگی داخل یکی از پادگان‌های اصلی امان کشته شده است.

شاخار یوسف‌زاده، از ساکنان ایرانی الاصل در سرزمین‌های اشغالی بود که در زمان مرگ، معاونت فرماندهی یکی از واحدهای امان را به‌عهده داشت.

یوسف‌زاده که در منابع عبری از وی با نام «شاخارزاده» یاد می‌شود، فرزند اسحاق و تمر خیا (با نام سابق زری) بود که پدر و مادرش در دوران کودکی (پدر در ۴سالگی و در سال ۱۹۵۰ و مادر در ۸سالگی در سال ۱۹۵۸) به فلسطین آمدند و در شهر خولون (اطراف تل‌آویو) ساکن شدند. شاخار که دومین فرزند خانواده بود نیز در تاریخ ۱۹۷۴/۱۲/۲۶ در همین شهر متولد و بعدها در محله «نوه ارازیم» خولون ساکن شد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  سردار فدوی: مردم با جان خود پای جبهه حق ایستاده‌اند

وی که در ابتدا علاقه به ورزش فوتبال داشت، مدتی در حوزه مدلینگ فعالیت کرد و سپس در تاریخ ۱۹۹۳/۸/۱۱ برای طی دوره سربازی به ستاد امان (واحد اطلاعات ارتش) رفت و پس از مدتی به واحد «تِلِم» منتقل شد که مسئولیت آن، تأمین زیرساخت، پشتیبانی و انتقال پایگاههای مخفی امان به منطقه نِگِو (نقب) است.

در همین دوره بود که با همسرش (سیوان) آشنا شد و اندکی بعد با هم ازدواج کردند. همسر وی بعداً از ارتش خارج شد و آنها چند سفر خارجی ازجمله به آمریکا و تایلند هم داشتند.

وی سه سال پس از ورود به ارتش، از ناحیه کتف دچار مشکل شد و امکان حضور در فعالیت‌های عملیاتی را از دست داد و برای همین به یگان لجستیک رفت.

این یگان وظیفه تأمین خودرو و راننده برای واحدهای مختلف در عملیات‌ها را به‌عهده دارد و یکی از پرمراجعه‌ترین بخش‌های امان محسوب می‌شود.

بنا بر این گزارش، بیشترین محل تردد شاخار یوسف‌زاده به دو پایگاه مهم امان (از میان ۴ پایگاه اصلی) یعنی «گالیلوت» و «صنیفیم» بوده است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  آقاجانی: نهاد انتخابات باید به تقویت ساختار مردمی نظام منجرشود/ باید برای ایجاد بسترهای تعامل برنامه‌ریزی کرد

پایگاه گالیلوت یکی از پایگاه‌های اصلی امان است که ستاد واحد ۸۲۰۰ در آن استقرار دارد و پایگاه صنیفیم هم در اورشلیم (قدس اشغالی) واقع شده است که بخش بزرگی از واحد ۸۲۰۰ در آنجاست. واحد ۸۲۰۰ مهمترین و بزرگترین بخش امان است که وظیفه جمع‌آوری اطلاعات را به‌عهده دارد.

شاخار یوسف‌زاده در زمان مرگ، معاونت فرماندهی واحد خودرویی را به‌عهده داشت و ارتباطات گسترده‌ای با بسیاری از فرماندهان و اعضای عالی‌رتبه ارتش به‌خصوص در امان داشت.

امان به‌عنوان معاونت اطلاعات ارتش، یکی از مهمترین سازمان‌های اطلاعاتی در ساختار اسرائیل محسوب می‌شود.

به‌گفته «گ.ف.» یکی از دوستان نزدیک شاخار، وی چند ماه پیش از حذف فیزیکی‌اش و پس از ۲۷ سال حضور در این سیستم امنیتی گفته بود: «مشغول کار بزرگی هستم که در صورت موفقیت، دیگر در ارتش نخواهم ماند.»

شاخار یوسف‌زاده نهایتاً در تاریخ ۲۰۲۰/۱۱/۱۶ بر اثر یک سانحه مشکوک در یکی از پایگاههای امان کشته شد که بر اساس اطلاعیه کوتاه ارتش در این باره، مبنی بر اینکه «وی در یکی از پایگاه‌های مرکزی امان فوت کرده است»، محل قتل وی باید یکی از دو پایگاه گالیلوت یا صنیفیم باشد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  صفحه نخست روزنامه‌ها - سه‌شنبه ۲۸ فروردین-تایمز

در سانحه فوق به هیچ فرد دیگری به‌جز شاخار یوسف‌زاده آسیبی نرسید و ارتش نیز به‌خلاف روال سابق خود که در موارد مشابه، بیانیه اطلاع‌رسانی را با فاصله دو یا سه روز منتشر می‌کرد، بلافاصه اطلاعیه داد که همین سرعت عمل و بیانیه فوری به شائبه آماده بودن بیانیه و مشکوک بودن مرگ یوسف‌زاده افزود.

شاخار یوسف‌زاده در قبرستان نظامی خولون دفن شد و به‌بهانه کرونا، اجازه حضور جمعیت در مراسم تدفین او نیز داده نشد.

از وی ۳ فرزند به‌نام‌های یوناتان، رافائل و دانیلا به‌جا مانده است.

مرگ مشکوک شاخار یوسف‌زاده نگرانی بسیاری از همکاران او را در پی داشت.

سانسور قدرتمند در اخبار نظامی و امنیتی، اجازه انتشار اخبار بیشتر را ـ جز آنچه به‌صورت رسمی توسط دستگاههای صهیونیستی اعلام می‌شود ـ نمی‌دهد و بسیاری از مرگ‌های مشکوک در نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیل لااقل تا مدتها پنهان می‌ماند.

+

الماس تراشکاری

Check Also

آمریکا غروب سیاسی خود را به نظاره نشسته است+ تصاویر

۰۹:۱۲ – ۱۳ آبان ۱۴۰۳  راهپیمایی ۱۳ آبان امسال با حضور اقشار مختلف مردم از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
بهترین نرم افزار سامانه مودیان