پودینگها در دسته دسرهای پرطرفداری قرار دارند که با هر سبک و سلیقهای سازگار خواهند شد، چراکه میتوانید با تغییر در مواد اولیه و مقدار آنها به طعم جدید و موردعلاقه خود دست پیدا کنید. پودینگها عطروطعم و ظاهری متفاوت با یکدیگر دارند. گاهی شما طعم ترش، شیرین، شور و حتی تلخی از این دسر را تجربه خواهید کرد که بسته به مواد اولیه غالب در آن، ظاهر و طعم نهایی آن تغییر خواهد کرد.
پودینگ شکلاتی نهتنها یک دسر همهچیزتمام و خوشمزه است؛ بلکه بهعنوان یک میانوعده مغذی و کامل هم شناخته میشود. زیرا مواد اولیه بهکاررفته در آن در دسته مواد غذایی کامل و مغذی قرار میگیرند که هر سن و سالی برای تأمین انرژی موردنیاز خود به این ترکیبات نیاز دارد.
در این قسمت از مجله تایمز شما میآموزید که به سبک حرفهایها پودینگ شکلاتی تهیه کنید. به شما اطمینان میدهیم که پس از تهیه و نوش جان کردن این دسر، پودینگ شکلاتی تایمز را در فهرست دسرهای مناسب برای پذیرایی و دورهمیهایتان جای خواهید داد. پس با ما همراه شوید.
بیشتر بخوانید: پودینگ با دانه چیا
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
شیرکاکائو تایمز | ۲ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
برای داشتن پودینگ شکلات با عطروطعم خارقالعاده، سعی کنید از مواد باکیفیت و تازه استفاده کنید. شیرکاکائو تایمز به علت قوام زیادی که دارد بافت دسر شما رقیق و شل نخواهد کرد. با رعایت نسبت مواد اولیه و درنظرداشتن زمان تهیه میتوانید به نتیجه فوقالعادهای دست پیدا کنید.
کار را به مخلوطکردن مواد خشک شروع میکنیم. قابلمه یا هر ظرف دیگری را که قصد دارید در آن پودینگ شکلاتی تهیه کنید را روی میز کار خود قرار دهید. شعله اجاق را با حرارت بسیار ملایم روشن کنید. دقت داشته باشید که حرارت باید بسیار کم باشد تا مواد حین پخت نسوزند.
پودر کاکائو، نشاسته ذرت، شکر، پودر یا عصاره وانیل را به همراه شیرکاکائو تایمز داخل قابلمه ریخته و خوب هم بزنید. بعد از اینکه مواد خشک با شیرکاکائو بهخوبی ترکیب شدند، ظرف را روی حرارت بگذارید و با کمک یک قاشق چوبی مدام هم بزنید تا بافتی یکدست پیدا کند.
پس از اینکه مواد گرم شد و آرامآرام شروع به حباب زدن کرد، کره را اضافه کنید و به مخلوطکردن ادامه دهید تا به بافت فرنی مانند برسیم.
اجازه دهید مواد پودینگ شکلاتی از حرارت بیفتد. دسر را در ظرف سرو ریخته و با شکلات، تکه بیسکویت یا هر ماده در دسترس دیگری آن را تزیین کنید. اگر پودینگ را برای چند دقیقه در یخچال بگذارید، طعم و بافت بهتری پیدا خواهد کرد.
در صورت در دسترس نبودن شیرکاکائو تایمز میتوانید از شیر پر چرب تایمز و مقدار بیشتری پودر کاکائو برای تهیه این دسر استفاده کنید. نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر با شیر و نشاسته
سؤالات متداول
برای تهیه پودینگ شکلات باید از چه نوع نشاستهای استفاده کرد؟
نشاسته ذرت بهترین نوع نشاسته برای تهیه انواع پودینگ است، زیرا بر طعم و رنگ نهایی دسر تأثیر نمیگذارد و غلظت خوبی به دسر خواهد داد.
برای تهیه پودینگ شکلاتی از چه مواد دیگری بهجای شیرکاکائو میتوان کمک گرفت؟
اگر شیرکاکائو تایمز در دسترس نبود، پیشنهاد میکنیم برای حفظ طعم و بافت این دسر از شیر پرچرب تایمز و یک قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافی کمک بگیرید.
آیا پودینگ شکلات برای بهترشدن عطر، طعم و بافت خود نیاز به استراحت دارد؟
اگر پودینگ شکلات یا هر پودینگ دیگری را پس از تهیه برای ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید، عطر، طعم و بافت بهتری پیدا خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک کاپوچینو با شیر تایمز