جمعه , ۱۱ آذر ۱۴۰۱

جمع‌آوری شکلات‌های آلوده به “سالمونلا” در انگلیس

یک شرکت صنایع غذایی ایتالیایی تحت عنوان “فریرو”، تخم مرغ شانسی‌های (کیندر سورپرایز) تولیدی این شرکت را پس از ارتباط احتمالی آن‌ها با ده‌ها موردِ آلودگیِ کودکان به باکتری “سالمونلا”، از فروشگاه‌های انگلیس جمع آوری کرد.

به گزارش ایسنا، شرکت فریرو اعلام کرد که این شکلات ها در بلژیک تولید شده است و ممکن است فراخوان جمع آوری آنها به کشورهای دیگر نیز گسترش یابد.

این اتفاق قبل از عید پاک و در شرایطی رخ داده که برندهای شیرینی پزی در آستانه این عید برای یافتن فضایی در قفسه‌های سوپرمارکت‌ها با یکدیگر رقابت می کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس امنیت بهداشت بریتانیا اعلام کرد که دستکم ۶۳ مورد ابتلا به باکتری سالمونلا مرتبط با محصولات این شرکت شناسایی شده که اکثر آنها کودکان زیر پنج سال هستند.

سالمونلا، عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی است.

انتهای پیام

حتما ببینید

جلبک دریایی قرمز راهی برای درمان بیماری کبد چرب

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، در حالی که در حال حاضر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *