فیلترهای سرامیکی ریخته گری

آشنایی با علائم ابتلا به سندرم متابولیک

همشهری آنلاین نوشت:

فشار خون بالا، سطح افزایش یافته انسولین در خون، چربی اضافه در اطراف شکم و چربی خون بالا، احتمال ابتلا به سندروم متابولیک را افزایش می‌دهد.

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و دیابت در افراد مبتلا به سندرم متابولیک افزایش می‌یابد.

هر کدام از علائم زیر را در خود مشاهده کردید، ضروری است براي تشخیص سندرم متابولیک حتما با پزشک مشورت کنید.

کاهش سطح تحرک: نداشتن تحرک و فعالیت بدنی خود عاملی برای ابتلا به سندرم متابولیک و در نتیجه تجربه مشکلات قلبی عروقی، فشار خون بالا، و افزایش کلسترول است. این در حالی است که به گفته کارشناسان انجمن قلب آمریکا انجام ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی در هفته و یا پیاده روی ۱۵ دقیقه ای روزانه خود عاملی موثر برای پیشگیری از این شرایط پزشکی است.

خواب زیاد: خواب زیاد در سالمندان،‌ خطر بروز سندرم متابولیک را افزایش می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهد سالمندانی که عادت دارند بیشتر از ۸ ساعت خواب شبانه داشته و در طول روز هم چرت بزنند، ۱۵ درصد بیشتر از سایر همسالان خود در معرض ابتلا به این سندرم خواهند بود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  تردد خودروهای سنگین در محورهای لرستان بصورت عادی صورتمی‌گیرد

چاقی: نمایه توده بدن بالاتر از ۲۵ میزان خطر ابتلا به سندرم متابولیک را افزایش می‌دهد. همچنین افراد با چاقی شکمی یا چاقی سیبی شکل بیش از افراد با چاقی گلابی شکل در معرض ابتلا به سندرم متابولیک قرار دارند.

افزایش سایز شلوار: چاقی مرکزی و احشایی خود را با افزایش سایز نشان می‌دهد و از مهمترین نشانه‌های ابتلا به سندرم متابولیک است. دور کمر بیش از ۴۰ اینچ برای مردان و بیش از ۳۵ اینچ برای زنان مناسب‌ترین مقیاس برای تشخیص ابتلا به سندرم متابولیک است.

تشنگی بیش از حد و افزایش ادرار: این علامت ممکن است نشان دهنده قند خون بالا باشد. قند خون بالا یک عامل خطر عمده ابتلا به سندرم متابولیک است. این در حالی است که بسیاری از مردم تا زمان بروز این علائم غیر طبیعی، متوجه قند خون بالای خود نمی‌شوند. عادات غذایی غلط و استرس نیز به جز دیابت، از عواملی هستند که منجر به افزایش قند خون و افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک می‌شوند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  برنامه‌های سازمان جوانان هلال احمر برای هفته ملیکودک

سردرد، سرگیجه، تاری دید: فشار خون بالا که معمولا قاتل خاموش شناخته می‌شود، معمولا علائم خاموشی دارد. با این حال فشار خون بسیار بالا با سردرد، سرگیجه، تاری دید، درد قفسه سینه و اشکال در تنفس خود را نشان می‌دهد. اگر شما هر کدام از این علائم را احساس کردید، و فشار خون‌تان بالاتر از ۸۵/۱۳۰ میلی متر جیوه بود، برای دریافت مراقبت‌های پزشکی و تشخیص سندرم متابولیک باید به پزشک مراجعه کنید.

کاهش سطح کلسترول خوب: لیپوپروتئین با چگالی بالا یا همان کلسترول خوب اگر در زنان کمتر از ۵۰ میلی گرم و در مردان کمتر از ۴۰ میلی گرم باشد، یکی از عوامل خطر ابتلا به سندرم متابولیک محسوب می‌شود.

الماس تراشکاری

Check Also

الزامات مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری

  دیدارنیوزـ حسین علایی: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زود هنگام در ایران پس از فاجعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم