به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز ، دیوان عدالت اداری به تازگی دو بخشنامه وزارت آموزش و پرورش را ابطال کرده است.
بخشنامه نخست، مربوط به شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان است. در جدیدترین مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، داشتن حداکثر ۲۲ سال تمام (در سال۱۴۰۳)، برخورداری از سلامت جسمانی و روانی کامل و توانایی حسن انجام وظایف محوله، تعیین وضعیت نظام وظیفه، نداشتن اعتیاد به هر نوع مواد مخدر و… از جمله مهمترین شرایط عمومی داوطلبان برای ورود به آموزش و پرورش تعیین شد.
دیوان عدالت اداری به تازگی این مصوبه جدید شورای عالی آموزش و پرورش را ابطال کرد.
در همین ارتباط موسیالرضا کفاش؛ مدیر کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش به تایمز گفت: دیوان عدالت اداری مصوبه اخیر شورا درباره سقف سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان را ابطال کرد و رأی دیوان عدالت از زمانی که مصوبه را ابطال میکند، حاکم است.
وی افزود: سقف سنی برای افرادی که از طریق آزمون استخدامی به شغل معلمی وارد میشوند، ۴۰ سال است اما سقف سنی برای دانشجویانی که وارد دانشگاه فرهنگیان میشوند، ۲۲ سال است.
کفاش گفت: دیوان عدالت اداری، مصوبه اخیر شورای عالی آموزش و پرورش برای سقف سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان را باطل کرد و آموزش و پرورش نیز دفاع لازم را انجام داده است اما ظاهراً نتوانستند دیوان عدالت را اقناع کنند به این ترتیب از کنکور امسال به بعد دیگر شرط سن وجود نخواهد داشت چون رای دیوان هم قطعی است.
موضوع دیگر مربوط به مجوز جذب ۶ هزار و ۳۸۲ نفر به صورت قرارداد کار معین برای تدریس در دوره ابتدایی است.
براساس مجوز سازمان اداری و استخدامی، وزارت آموزش و پرورش میتواند در مناطقی که دارای کلاسهای با تراکم ۴۵ نفر یا بیشتر یا کلاسهای متعدد فاقد معلم هستند به مدت یک سال افرادی را به عنوان آموزگار از میان اعضای اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان، سازمان مدارس صدرا وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، مؤسسه آموزشی راهیان کوثر، طرح شهید بهنام محمدی وابسته به بسیج دانشآموزی کشور و سایر طرحهای آموزشی و تربیتی همچون طرح مدارس امین با نظر ستاد حوزههای علمیه و آموزش و پرورش به کار گیرد.
دیوان عدالت اداری این مجوز را ابطال کرد.
رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری بدین شرح است: به موجب تبصره ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، سازمان اداری و استخدامی صرفاً میتواند به کارگیری افراد را با شرایط مندرج در تبصره تأیید کند و این سازمان اختیاری درخصوص تصریح جذب نیرو از مراجع خاص در مجوزهای صادره خود ندارد و بر همین اساس مجوز این سازمان که براساس آن به کارگیری نیرو در وزارت آموزش و پرورش محدود به جذب آن در مخازن سرمایه انسانی مراکز مشخصی شده و به محرومیت افراد دیگر از امکان بهره مندی از فرصت به کارگیری در آموزش و پرورش منجر شده، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار است و ابطال میشود.
انتهای پیام/