فیلترهای سرامیکی ریخته گری

اسامی ۱۰ نماینده غایب و متأخر جلسه علنی امروز مجلس

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تایمز، سیصد و پنجاه و سومین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (یکشنبه ۱۶ مهرماه) به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه و با حضور اکثریت از نمایندگان و با دستورکار بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور آغاز شد.

وکلای ملت در ۱۲ جلسه گذشته بیش از ۳۰ ماده از لایحه برنامه را بررسی و به تصویب رسانده و برخی از مفاد آن را برای بررسی به کمیسیون تلفیق بازگردانده‌اند.

محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس در ابتدای جلسه علنی امروز اسامی غایبان و متأخران این جلسه را به شرح ذیل قرات کرد:

۱ـ حسین حسین‌زاده

۲ـ علی‌اصغر خانی

۳ـ رسول فرخی

۴ـ ابراهیم نجفی

۵ـ علی جدی

۶ـ وحید جلال‌زاده

۷ـ آرش زره‌تن

۸ـ اردشیر مطهری

۹ـ عادل نجف‌زاده

۱۰ـ مصطفی نخعی

بنابراین گزارش، در مفاد ۸۶ تا ۸۹ آیین‌نامه داخلی مجلس به موضوع تأخیر و غیبت نمایندگان اشاره شده که بر اساس ماده ۸۶ آیین‌نامه داخلی مجلس، نماینده‌ای که بیش از یکصد ساعت متوالى یا دویست و پنجاه ساعت غیرمتوالى از اوقات رسمى جلسات مجلس و کمیسیون را بدون عذر موجه در یک‌ سال غیبت نماید، مستعفى شناخته خواهد شد. همچنین نماینده‌ای که به علت ناتوانى جسمى و یا بیمارى بیش از چهار ماه در یک سال غیبت موجه داشته باشد بنا به درخواست سى نفر از نمایندگان و تصویب دوسوم نمایندگان حاضر مبنى بر عجز وى از ایفاى وظایف نمایندگى، سمت نمایندگى خود را از دست می‌دهد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  سردار سلامی: راهبرد دشمنان گسترش فقر در کشورمان است

تبصره ۱ـ تا یک هفته پس از اعلام رسمى مستعفى شناخته شدن نماینده، در صورتى که خود وى یا نماینده دیگرى به غیرموجه بودن غیبت اعتراض کند و آن را تسلیم هیأت رئیسه نماید، این اعتراض در اولین فرصت در مجلس مطرح می‌شود و پس از صحبت حداکثر دو مخالف و دو موافق (هر یک به مدت پانزده دقیقه) در صورتى که مجلس به موجه بودن غیبت نماینده مورد بحث رأى داد، غیبت موجه شناخته خواهد شد.

یک نفر از هیأت رئیسه به عنوان موافق و نماینده مورد بحث به عنوان مخالف براى صحبت، حق تقدم خواهند داشت.

تبصره ۲ـ در صورتى که نماینده مستعفى شناخته شده به غیرموجه بودن غیبت خود اعتراض کرده باشد ولى در موقع طرح نتواند و یا نخواهد در مجلس حضور یابد، می‌تواند لایحه دفاعیه خود را براى طرح در مجلس حداکثر تا موقع طرح، تحویل مجلس نماید. در‌ این‌ صورت این لایحه با حق تقدم در فرصت مقرر براى صحبت مخالفین توسط یکى از دبیران قرائت خواهد شد. مدت قرائت لایحه حداکثر نیم ساعت خواهد بود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  دستور رئیسی به وزیر نفت برای رفع فوری اختلال در عرضهسوخت

همچنین بر اساس ماده ۸۷ این آیین‌نامه، به غیبت و تأخیر غیرموجه حقوق تعلق نمی‌گیرد.

طبق ماده ۸۸ نیز محاسبه ساعات غیبت در کمیسیون‌ها با رؤساى کمیسیون‌ها و در جلسات رسمى مجلس با هیأت رئیسه می‌باشد و در هر دو صورت، اعلان رسمى غیبت با هیأت رئیسه مجلس خواهد بود. هیأت رئیسه موظف است غیبت و تأخیر غیرموجه نمایندگان در کمیسیون‌ها را هر ماه به اطلاع نمایندگان برساند.

در ماده ۸۹ آمده است که غیبت، تأخیر غیرموجه نمایندگان پیش از پایان جلسه مجلس اعلان و درصورت مذاکرات مجلس ثبت خواهد شد.

تبصره: غیبت غیرموجه از دو جلسه کمیسیون در حکم غیبت از یک جلسه رسمى مجلس می‌باشد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدا به مناسبت هفته نیروی انتظامی بیان کرد: فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی را به همه مجاهدان و رزمندگان این نیروی عزیز به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران این مجموعه و مرزبانان در اقصی نقاط کشور که برای امنیت و آسایش مردم تلاش می‌کنند تبریک گفته و از زحمات این عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  سردار فدوی: آمریکا ۴۴ سال نتوانست «هیچ غلطی»بکند

انتهای‌ پیام/؛

الماس تراشکاری

Check Also

لوایح پالرمو و CFT باید به مجلس بازگردد

۱۱:۲۵ – ۱۵ مهر ۱۴۰۳ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
بهترین نرم افزار سامانه مودیان