فیلترهای سرامیکی ریخته گری

اقتصاد آسیا به سوخت‌های فسیلی نیازمند ماند

نخست وزیر مالزی اعلام کرد نفت و گاز همچنان نقش مهمی در سبد انرژی آسیا ایفا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی، در اظهاراتی در کنفرانس انرژی آسیا در مالزی گفت: نفت و گاز همچنان نقش مهمی در سبد انرژی آسیا ایفا می‌کند زیرا اقتصادهای در حال توسعه به امنیت انرژی و مقرون به صرفه بودن آن برای کمک به رشد اقتصادی، نگاه می‌کنند.

نخست وزیر مالزی در این کنفرانس گفت: تحقق اهداف کربن خنثی نباید به بهای تضعیف رشد اقتصادی حاصل شود یا بالعکس.

مالزی که یکی از بزرگترین اقتصادهای جنوب شرقی آسیاست، صادرکننده بزرگ گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) هم است.

اقتصادهای آسیایی به رغم افزایش تاسیسات نیروی تجدیدپذیر در پرجمعیت‌ترین و بزرگترین کشورهای عامل انتشار کربن (چین و هند)، همچنان وابستگی بالایی به سوخت‌های فسیلی دارند.

پرادهاد جوشی، وزیر زغال سنگ هند، در پایان سال ۲۰۲۲ اعلام کرد این کشور به این زودی، قصد حذف زغال سنگ از سبد انرژی خود را ندارد. وی با اشاره به این که زغال سنگ، یک منبع انرژی مقرون به صرفه است که تقاضا برای آن در هند هنوز به اوج خود نرسیده است، به یک کمیته پارلمانی گفت: زغال سنگ حداقل تا سال ۲۰۴۰، همچنان نقش مهمی در هند خواهند داشت.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  ونزوئلا قیمت گاز را افزایش می‌دهد

طبق گزارش اندیشکده اقلیمی گلوبال انرژی مونیتور، چین به نوبه خود، سرگرم ساخت یا برنامه ریزی برای ساخت حدود ۳۶۶ گیگاوات ظرفیت جدید تولید نیرو با استفاده از زغال سنگ است که معادل ۶۸ درصد از ظرفیت زغال سنگ جدید برنامه‌ریزی شده تا سال ۲۰۲۲ است. چین در بیش از نیمی از ظرفیت تولید زغال سنگ جهان که سال گذشته راه اندازی شد، سهم داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، این با وجود این حقیقت است که چین به هدف خود برای داشتن ظرفیت برق پاک بالاتر از ظرفیت برق تولید شده با استفاده از سوخت‌های فسیلی، رسیده است و ۵۰.۹ درصد از ظرفیت تولید برق چین اکنون از منابع سوخت غیرفسیلی تامین می‌شود. چین در سرمایه گذاری روی انرژی تجدیدپذیر، در سطح جهانی بی‌رقیب است و برای افزایش ظرفیت نیروی بادی و خورشیدی خود سرمایه گذاری می‌کند.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

قیمت میجر امروز ۳ آذر به تومان و دلار (بازار پیش از عرضه)

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم