فیلترهای سرامیکی ریخته گری

اپیدمی بلاگری و آسیب‌های روانشناسی، جامعه شناختی مرتبط به آن

اپیدمی بلاگری و آسیب‌های روانشناسی، جامعه شناختی مرتبط به آن

دیدارنیوز _ محمد سعید مقصودی*: فضای مجازی به عنوان طریق نوین ارتباط بشر با بشر در طول دهه گذشته جایگاه خود را در روتین اکثریت جامعه جهانی تثبیت کرده است. در واقع امروز دیگر نمی‌توان انسان قرن حاضر را بدون فضای مجازی تصور کرد، زیرا بسیاری از الگو‌های وجوب مادی و ضروریات روز ما بسته به وجود فضای مجازی است.

اما این مدیای کم‌تر شناخته شده دارای وجوه شناختی و ویژگی خاصه‌ای است که عدم شناخت و واکاوی آن باعث ایراد ضرر‌های غیر قابل جبران در تار و پود شخصیت در حال به روز رسانی قاطبه بشر می‌گردد.

یکی از مجموع این آسیب‌ها و شاید بتوان ادعا کرد پیچیده‌ترین آن مسئله بلاگری است. بلاگر در لغت به معنای وبلاگ نویس بوده و اشاره به دورانی (دهه هشتاد) داشته که اپلیکیشن‌های مجازی تا این حد همه شمول نبوده و افرادی محدود در بستر تارنمای اینترنت آن دوران برای خود صفحه (وبلاگ) طراحی کرده و به کار نگارش اینترنتی مشغول بودند.

اما امروزه بلاگر کسی است که در صفحه متعلق به خود در فضای مجازی (اپلیکیشن‌هایی خاص) و در خصوص موضوعی خاص (شغلی، علمی، سبک زندگی یا..) به تولید محتوا می‌پردازد. باری، اما این همه وجوه ماجرا نیست اول آن که بسیاری از افرادی که به این عمل مبادرت می‌کنند از تخصص کافی در خصوص موضوع بلاگری شان برخوردار نیستند. تصور کنید یک پزشک، وکیل، استاد خودخوانده و.. اطلاعاتی ناقص و الکن در اختیار مخاطب خود قرار دهد چه فاجعه‌ای رخ خواهد داد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  نیمی از مبتلایان به کبد چرب غیرالکلی چاق هستند

آسیب دیگر آن که افراد امی، درس ناخوانده و کمتر برخوردار از تمامی جهات با سیر و سلوک در فضای مجازی و دنبال کردن این افراد احساس سرخوردگی و تمنای ناکافی بودن را در خود نهادینه کرده که این گزاره باعث بروز مصائب فراوان شخصیتی می‌گردد. مورد دیگر و بدون شک آسیب‌زا‌ترین ضرر فضای مجازی اشتیاق دیده شدن و مسئله بلاگر‌های بیمار است.

گهگاه در فضای مجازی مشاهده می‌گردد که اشخاصی با ارتکاب اعمالی عجیب و غریب یا بروز افعالی بیمارگونه سعی در مطرح کردن خود در متن فضای مجازی داشته که این نوع از نمایش خود، متاسفانه با استقبال عامه مواجه می‌گردد.

همه این‌ها و بیش از این دلایلی کافی و مستند برای ورود اهل فن (متخصصین فضای مجازی، روانشناسان، جامعه شناسان) به موضوع این نویسه بوده تا با ارائه راه کار‌های درست و قابل اجرا آسیب‌های این فضا به حداقل رسانده شود.

علی‌ای حال موضوع پرداختی فوق به هیچ عنوان به معنای نفی کارکرد‌های مثبت فضای مجازی نبوده و نگارنده هرگز قصد زیر سوال بردن مفهوم بلاگر (به عنوان جزئی مهم از فضای مجازی) و دنبال کنندگان آنان را نداشته و صرفا طرح دغدغه جهت رسیدن به نقطه مشترک به منظور تعدیل آسیب‌های آن است. امید که مفید به فایده و منتج به نتیجه گردد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک از دوشنبه/ استفاده ازپهپادها برای کنترل ترافیک سفرهای نوروزی

*کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی


Source link

الماس تراشکاری

Check Also

الزامات مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری

  دیدارنیوزـ حسین علایی: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زود هنگام در ایران پس از فاجعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم