بارش برف و باران که از چندروز پیش در غالب مناطق کشور آغاز شده، سرانجام امروز به تهران رسید و پایتخت را هم سفیدپوش کرد. بارشی که طبق پیشبینی هواشناسی همچنان ادامه خواهد داشت و البته دستگاههای امدادی از جمله هلال احمر را در بیش از نیمی از استانهای کشور به حالت آمادهباش درآورد. در این روز البته زلزله ترکیه هم همچنان جایی را در میان اخبار روز به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایسنا، امروز بارش برف در تهران به حدی بود که آموزش در مدارس ابتدایی مناطق ۱ تا ۵ غیر حضوری شد و حجم تردد در معابر هم افزایش پیدا کرد. این در حالی است که بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، امروز تا روز دوشنبه (۲۳ تا ۲۴ بهمن) و از اواخر وقت روز سهشنبه تا پنجشنبه (۲۵ تا ۲۶ بهمن) آسمان تهران نیمهابری تا ابری در بعضی ساعات بارش برف و باران گاهی وزش باد بهویژه در ارتفاعات بارش برف، وزش باد، کولاک با احتمال سقوط بهمن و پدیده مه و در نقاط مستعد احتمال بارش تگرگ پیشبینی میشود.
همچنین بارشها در ۱۵ استان بهویژه چهارمحال و بختیاری نیز تقویت میشوند. سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجیرنگ به تقویت فعالیت سامانه بارشی، بارش برف یا باران، رخداد مه، کاهش دید، وزش باد شدید، گاهی رعد و برق، در مناطق سردسیر، ارتفاعات و دامنهها بارش برف، احتمال وقوع بهمن و کولاک برف امروز (۲۳ بهمنماه) در ۱۵ استان اشاره کرده است که اسامی آنها را میتوانید اینجا بخوانید.
آماده باش شبانه روزی شهرداری تهران برای اسکان افراد بی خانمان در سردترین هفته سال
با توجه به سرمای کم سابقه این روزهای هوای تهران، نیروهای سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران به صورت شبانه روزی برای رصد شهر و اسکان افراد بی خانمان آماده باش هستند.
از روز شنبه تا پایان برودت هوا، تمامی نیروها و گشت های #حامی_شهر به صورت ۲۴ ساعته در حال گشت زنی در مناطق ۲۲ گانه هستند تا افراد بی خانمان و معتادین متجاهر اسکان یابند.احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در همین راستا تاکید کرده است که شهروندان می توانند در صورت مشاهده افراد بی خانمان اطلاعات مکانی و زمانی را به اپراتورهای سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران اعلام و تا پایان ماموریت گشت های حامی شهر از وضعیت این افراد باخبر شوند.
جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید.
زلزله ترکیه و سوریه؛ بیش از ۲۹ هزار کشته تاکنون
آمار کشتههای زلزله مرگبار روز دوشنبه در ترکیه و سوریه تاکنون از ۲۹ هزار نفر گذشته و با وجود برخی موارد معجزهآسای نجات مردم، امید به یافتن بازماندگان به تدریج تبدیل به یأس میشود.
طبق آخرین آمار تا صبح امروز (یکشنبه) ۲۴ هزار و ۶۱۷ نفر در ترکیه بر اثر این زلزله جان خود را از دست داده و بیش از ۴۵۰۰ تن نیز در سوریه جان باختهاند. با این حال با گذشت تقریبا شش روز از زمین لرزه همچنان تعدادی از افراد از زیر آور بیرون کشیده میشوند.
اطلاعات بیشتر را اینجا بخوانید.
صدور احکام رتبهبندی معلمان بازنشسته از امروز / چه کسانی مشمول میشوند؟
کارگروه اجرایی رتبهبندی معلمان وزارت آموزش و پرورش اخیرا در اطلاعیهای اعلام کرده است که صدور احکام رتبهبندی بازنشستگان مشمول قانون رتبهبندی معلمان از امروز، یکشنبه، ۲۳ بهمن اجرا میشود.
بنا بر این اطلاعیه افرادی که از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ (اجرای قانون رتبهبندی) به بعد بهافتخار بازنشستگی نائل شدهاند، از مزایای رتبهبندی متناسب با رتبه اکتسابی برخوردار و احکام بازنشستگی آنان برابر مقررات اصلاح خواهد شد.
جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید.
درمانِ «گران» سرطان در کشور
پوشش بیمهای روشهای درمانی سرطان در بخشهای دولتی خوب است. به طوری که خدمت شیمیدرمانی و رادیوتراپی در بخش دولتی رایگان است. برای جراحی نیز بیماران مبتلا به سرطان پنج تا ۱۰ درصد هزینه را در بخش دولتی میپردازند، اما مشکل این است که بسیاری از این خدمات در بخش خصوصی ارائه میشود. مشکل این است که تعداد کم دستگاهها یک بحث است، اما توزیع همان تعداد دستگاه هم نامناسب است. یک مشکل این است که در بخشهای دولتی دستگاههای شتابدهنده به تعداد کافی در دسترس نیست و منجر به نوبتهای طولانی برای بیمار شده و بیماران مجبور میشوند برای درمان به بخش خصوصی بروند یا در نوبت طولانی بمانند که در این صورت اثربخشی درمان کاهش مییابد.
درواقع هزینههای درمان سرطان در بخش خصوصی برای مردم بسیار گران است. پوشش بیمهای آن هم به اندازه تعرفه دولتی است؛ به طوری که میتوان گفت همه هزینه درمان را در بخش خصوصی مردم میدهند. به عنوان مثال اگر یک خدمت درمانی سرطان ۱۰۰ تومان باشد، این خدمت در بخش دولتی ۲۵ تومان است. حال وقتی به بخش خصوصی مراجعه کنید، بیمه به اندازه همان ۲۵ تومان پول میدهد.
گفتگوی تفصیلی ایسنا با دکتر علی قنبری مطلق ، رئیس اداره کنترل و مبارزه با سرطان دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت را اینجا بخوانید.
حقوق سربازان افزایش پیدا میکند؟
در این روز رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا نیز خواستار افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۲ شد. سردار تقی مهری به ایسنا گفت:درخواست ما این است که حقوق سربازان برابر ماده ۴۹ قانون خدمت وظیفه عمومی پرداخت شود. برابر ماده ۴۹ قانون خدمت وظیفه عمومی حقوق سربازان وظیفه باید حداقل شصت درصد و حداکثر نود درصد حداقل حقوق کارکنان نیروهای مسلح مبتنی بر قانون مدیریت خدمات کشوری باشد. که با توجه به تحصیلات و درجات آنان توسط ستاد کل تهیه میشود و به تصویب فرماندهی کل میرسد. همچنین برابر تبصره اول این ماده به کارکنان وظیفه متأهل یا سرپرست خانواده معادل صددرصد حق عائله مندی کارکنان پایور نیروهای مسلح پرداخت میشود. این خواستهای است که سازمان وظیفه عمومی فراجا و ستاد کل نیروهای مسلح از دولت و مجلس محترم دارد.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید
افزایش عوارض ساختمانی در پایتخت/جنوب تهران ۲۵ درصد و شمال تهران ۳۰ درصد
اعضای شورای شهر تهران عوارض ساختمانی را برای سال ۱۴۰۲ در مناطق شمالی تهران ۳۰ درصد و در مناطق جنوبی ۲۵ درصد افزایش دادند.
مهدی چمران در راستای بررسی این لایحه پیشنهاد داد که یک فرمول خاص برای تعیین عوارض صدور پروانه ساختمانی اخذ شود به گونهای که با محور قرار دادن خیابان انقلاب، در محور جنوبی ۲۵ درصد و در محور شمالی ۳۰ درصد افزایش عوارض ثبت شود.
جزئیات بیشتر را اینجا بخونید.
برخی اخبار پربازدید امروز سرویس اجتماعی ایسنا:
برف و باران در جادههای ۲۰ استان کشور/ انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال
نظر آموزش و پرورش درباره برگزاری کلاسهایی چون «چرتکه» برای دبستانیها
آیا حقوق سربازان در سال ۱۴۰۲ بیشتر میشود؟ / درخواست سازمان وظیفه عمومی از دولت و مجلس
انتهای پیام