فیلترهای سرامیکی ریخته گری

بدبینی تحلیلگران غربی به موفقیت پلان سعودی

تحلیلگران یک بانک آمریکایی می‌گویند کاهش تولید روزانه یک میلیون بشکه‌ای عربستان سعودی، بعید است باعث رشد پایدار قیمت نفت به بالای ۸۰ تا ۹۰ دلار شود.

به گزارش ایسنا، قیمت نفت برنت روز دوشنبه پس از این که عربستان سعودی اعلام کرد تولید نفت را در ماه ژوییه به میزان یک میلیون بشکه در روز کاهش داده و به ۹ میلیون بشکه در روز می‌رساند، حداکثر دو دلار و ۶۰ سنت افزایش پیدا کرده بود. با این حال، قیمت نفت روز سه شنبه، رشد روز گذشته خود را واگذار کرد و کاهش یافت.

تحلیلگران بانک سیتی در یادداشتی نوشتند: میانگین سه ماهه قیمت نفت امسال در بازه نسبتا محدودی می ماند در نیمه اول و دوم سال به ۸۱ دلار می‌رسد اما احتمال دارد محدوده قیمتی آن بین ۷۲ تا ۹۰ دلار شود.

تحلیلگران سیتی به عواملی نظیر تقاضای ضعیف‌تر و عرضه بالاتر تولیدکنندگان غیراوپک تا پایان سال، احتمال رکود در آمریکا و اروپا و رشد کمتر چین اشاره کردند که باعث می‌شود قیمت نفت به جای امسال و سال آینده بالاتر برود، در واقع کاهش پیدا کند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  قوانین باید منجر به تسهیل در زندگی مردم شود

اوپک پلاس در حال حاضر تولیدش را به میزان ۳.۶۶ میلیون بشکه در روز کاهش داده که با ۳.۶ درصد تقاضای جهانی برابر است و با هدف تقویت قیمت نفت، این محدودیت عرضه را تا سال ۲۰۲۴ ادامه می‌دهد.

طبق یادداشت سیتی، اما به طرز شگفت انگیزی، هماهنگی بهتری در میان تولیدکنندگان اوپک پلاس برای محدود کردن عرضه به بازار انجام می‌گیرد و احتمال این که عربستان سعودی به تنهایی با این مسئله برخورد کند، کاملا اندک است.

تحلیلگران سیتی گفتند: اگر عربستان سعودی تولید نفت را تا پایان سه ماهه سوم امسال، در سطح ۹ میلیون بشکه در روز حفظ کند، کمبود عرضه در مدت مذکور به بیش از یک میلیون بشکه در روز رسیده و بازارهای جهانی نفت را در سال ۲۰۲۳ متوازن خواهد کرد اما بازارها در سال ۲۰۲۴ همچنان با مازاد بزرگی روبرو خواهند بود.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران دیگر اظهار کردند: کمبود جهانی عرضه نفت در سه ماهه سوم در پی کاهش تولید عربستان سعودی، تشدید خواهد شد و قیمت نفت برنت را تا آخر امسال به ۱۰۰ دلار در هر بشکه خواهد رساند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  سناریوی احتمالی بازار مسکن در سال آینده

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

کد مورس امروز جمز ۲ آذر + آموزش وارد کردن کد Gemz

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم