به گزارش تابناک، دکتر «سید کاظم کاظمینی» در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تاثیر مغز بادام بر تقویت مغز و ذهن، اظهار کرد: بادام شیرین، طبیعتی گرم و تر دارد لذا مغز این میوه دوستداشتنی به حافظ قوتها معروف است و به خصوص حافظ قوت مغز به شمار میرود.
وی به افراد توصیه کرد که افراد هر شب و در هنگام خواب، هفت عدد بادام پوست گرفته را با کمی نبات آسیاب شده همانند «قوتو» به صورت گرد این مخلوط میل کنند.
این متخصص طب ایرانی، مصرف شیر بادام و حلوای بادام را نیز توصیه کرد و در مورد نحوه تهیه حلوای بادام، گفت: حلوای بادام مخلوطی از بادام، خرما، آرد چند بار الک شده و روغن به مقدار هر یک ۳۰ گرم یا سه قاشق غذاخوری سر پر است که البته میتواند با روغن کمتری نیز تهیه شود.
وی با بیان این که باید مغز بادام و خرما را از شب قبل در کاسهای چینی خیس کرد، افزود: پوست بادام و هسته خرما را پس از خیساندن می توان به راحتی جدا کرد و در آسیاب یا هاون کمی سایید تا نیمکوب شود، سپس آن را حرارت داده و با آب خودش در شعله ملایم جوشاند تا پخته شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که باید آرد را در روغن با شعله ملایم تا تغییر رنگ آن تفت داد، گفت: سپس بادام و خرمای پخته شده را به آرد اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا حلوای بادام آماده شود، البته میتوان با اضافه کردن زعفران و هل این ماده غذایی مفید را خوش عطر و خوش رنگ کرد.