به گزارش خبرنگار ایمنا، مدیر عامل سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری کاشان در گفتوگو با خبرنگاران درباره آئین برگزاری شانزدهمین جشنواره سفره رمضان، اظهار کرد: در این جشنواره ۱۰۰ نفر از بانوان کاشانی در مسابقه آشپزی با طبخ انواع غذاهای اصلی و سنتی، پیش غذا، دسر و شیرینیجات به رقابت پرداختند و در نهایت ۱۰ نفر برگزیده شدند.
محمد حسین واحدیان افزود: هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی کاشان، معرفی شیوههای صحیح طبخ غذا با کیفیت و مورد پسند و همچنین ترویج فرهنگ تغذیه سالم بود.
به گفته وی، تشویق خانوادهها به پخت غذاهای سالم، سنتی و اصیل ایرانی، الگوبرداری بانوان خانه دار از شیوههای سنتی پخت غذاهای سالم، شناسایی تأثیر تغذیه سالم در سلامت بدن، ایجاد اشتغالزایی و کارآفرینی، معرفی نوع طبخ، و معرفی پخت غذاهایی سنتی با کاهش هزینه نیز از دیگر اهداف مدنظر در برپایی این رقابت بوده است.
مدیر عامل سازمان فرهنگی شهرداری کاشان، خاطر نشان کرد: در این برنامه از تجربه افراد ماهر برای تهیه غذاهای سنتی و اصیل ایرانی و سفره آرایی و تهیه غذا به عنوان یک هنر در محیطی شاد و مفرح برای بانوان استفاده کردیم.
وی آشنایی و تعامل بانوان هنرمند در هنر آشپزی، تبادل تجربیات آنها و ایجاد یک مرکز منسجم و متمرکز برای این تعاملات از طریق فرهنگسرا از دیگر اهداف برگزاری دوازدهمین جشنواره سفره رمضان عنوان کرد.
موحدیان تصریح کرد: در پایان این مسابقات از شرکت کنندگانی که دارای رتبه برتر در بخشهای مختلف شدند، به رسم یادبود با هداء لوح تقدیر و هدیه نقدی قدردانی شد.