فیلترهای سرامیکی ریخته گری

تعاونی‌ها الگوی موثر در مردمی‌سازی اقتصادند

تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه بین مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستیار ویژه رییس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت برای استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها در احیای روستاها امضاء شد.

به گزارش ایسنا،  آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه میان مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت به‌منظور استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها در احیای جوامع روستایی عصر شنبه اول مرداد ماه جاری در محل مرکز بررسی‌های استراتژیک برگزار شد.

این تفاهم‌نامه در مراسمی با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک، دکتر محمدهادی زاهدی‌وفا سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سید احمد عبودتیان دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه سه‌جانبه در راستای تحقق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران، قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و به منظور مردمی‌سازی اقتصاد و دولت، افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی و گسترش عدالت اجتماعی از طریق توسعه مالکیت در سطح عموم مردم و محرومیت‌زدایی با هدف استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها در احیای جوامع روستایی (۱۱۰۰ روستا) به امضا رسید.

تعاونی‌ها الگوی موثر در مردمی‌سازی اقتصادند

تقویت بخش تعاون گامی در راستای گفتمان دولت مردمی و عدالت‌محور

در ابتدای این مراسم دکتر محمدصادق خیاطیان در سخنانی چگونگی شکل‌گیری گفتمان دولت و نسبت آن با ویژگی‌های شخصیتی رئیس‌جمهور را مورد اشاره قرار داد و مسؤولیت‌های مرکز را در سه محور تشریح کرد.

وی اولین مسؤولیت مرکز بررسی‌های استراتژیک در قبال گفتمان دولت را توجه به تولید محتوا، ادبیات‌سازی، تبیین و جریان‌سازی این گفتمان عنوان کرد و گفت: وقتی در عرصه‌های مختلف به مردمی‌بودن و عدالت‌محور بودن اشاره می‌شود، باید بتوانیم معنای آشکار و ضمنی این مفاهیم را با زبانی عامه‌فهم با جامعه در میان بگذاریم و به ادبیات مشترکی با مردم در این حوزه برسیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  بازگشت نفت به مسیر افزایش قیمت

خیاطیان تصریح کرد: دومین وظیفه دولت مرکز در حوزه گفتمان دولت، پیگیری امتداد اجتماعی آن در ساحت‌های مختلف مانند اقتصاد، سلامت، آموزش و غیره است تا مردم و نخبگان دریابند که مردمی‌بودن و عدالت محور بودن در هر ساحت از ساحت‌های جامعه چه معنا و مفهومی‌ دارد.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری وظیفه سوم این مرکز در قبال گفتمان دولت را نظارت، رصد و پایش فعالیت‌های انجام شده و آگاهی از اینکه تا چه میزان این گفتمان در ساحت‌های مختلف پیاده‌سازی شده است، عنوان کرد.

خیاطیان در ادامه امضای تفاهمنامه سه‌جانبه در حوزه تعاون را گامی در راستای پیگیری امتداد اجتماعی گفتمان دولت دانست که پس از برگزاری جلسات مختلف با حضور کارشناسان و دستگاه‌های اجرایی به انجام رسیده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه و اهمیت تعاونی‌ها در کشور، تعاونی‌ها را جلوه‌ای از حضور مردم در اقتصاد دانست و گفت: مردمی کردن اقتصاد اراده جدی دولت است و تعاونی‌ها یکی از مهم‌ترین بسترها برای تحقق این اراده به شمار می‌آیند. از آنجایی که رونق اقتصاد روستاها یکی از شعارهای مهم نظام جمهوری اسلامی‌ و دولت سیزدهم است، توجه به اقتصاد روستاها و توانمندسازی تعاونی‌های روستایی ضرورت امضای این تفاهمنامه را به وجود آورده است.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری در پایان صحبت‌های خود به مفاد این تفاهمنامه اشاره کرد و گفت: قرار است با امضای این تفاهم‌نامه و با هدف استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها در احیای جوامع روستایی، در ۱۱۰۰ روستا محرومیت‌زدایی صورت گیرد. قرار است مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌ جمهوری پشتوانه علمی ‌این تفاهمنامه باشد. همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمینه حضور تعاونی‌ها و دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت نیز زمینه حضور گروه‌های مردمی ‌و جهادی را فراهم کنند تا بدینوسیله شاهد تحقق یکی از وعده‌های مهم دولت سیزدهم باشیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  سامانه رصد اشتغال با هدف شفاف کردن ارائه آمار راه اندازیشد

تعاونی‌ها الگوی موثر در مردمی‌سازی اقتصادند

بخش تعاون نزدیک‌ترین و عملی‌ترین ساختار برای مردمی‌سازی اقتصاد است

در ادامه این نشست، دکتر محمدهادی زاهدی‌وفا، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابراز امیدواری کرد که این همکاری برکات زیادی را برای بخش تعاون و محرومیت‌زدایی از روستاها به ارمغان آورد.

زاهدی وفا با اشاره به هدفگذاری‌های انجام شده در برنامه‌های توسعه کشور و مطالبات مقام معظم رهبری در مورد توجه به بخش تعاون و رونق تعاونی‌ها گفت: متاسفانه تاکنون به یک سوم اهدافمان در این بخش هم نرسیده‌ایم که این خود ضرورت توجه روزافزون به بخش تعاون را نشان می‌دهد، به‌ویژه اینکه تعاون شاید نزدیک‌ترین و عملی‌ترین ساختار برای مردمی‌سازی اقتصاد باشد.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: باید به‌طور جد به دنبال این باشیم که از تعاونی‌ها چه از نظر کمی‌ و چه از نظر تنوع فعالیت، در سطح بنگاه‌های کوچک و متوسط بهره ببریم.

تعاونی‌ها الگوی موثر در مردمی‌سازی اقتصادند

لازمه تحقق دولت اسلامی، ایجاد حکمرانی مردمی ‌است

در ادامه مراسم سید احمد عبودتیان، دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت در سخنانی رسالت دولت سیزدهم را فراتر از حل مسائل و برداشت موانع دانست و بازگشت دولت به ریل اهداف انقلاب اسلامی‌ را از مهمترین رسالت‌های دولت سیزدهم برشمرد.

وی با بیان اینکه لازمه تحقق دولت اسلامی، مردم‌سالاری دین و در حقیقت ایجاد حکمرانی مردمی ‌است، افزود: اساس مساله تعاون، شریک کردن مردم در سرنوشت خودشان است که این همان مساله اصلی و گفتمان دولت سیزدهم است. تلاش ما هم این است تا بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری و تعالیم اسلامی‌ مردم بتوانند در سه ساحت تصمیم‌گیری، مشارکت و نظارت ورود پیدا کنند.

عبودتیان در ادامه به موانع مردمی‌سازی دولت اشاره کرد و گفت: تحقق این مساله با چند مانع مواجه است، از جمله اینکه باید این آمادگی در بین مردم ایجاد کرد تا بتوانند وارد میدان شوند. بعد از آن چگونگی ورود مردم به ساحت‌های مختلف حائز اهمیت است که در این زمینه نیازمند حلقه واسطی هستیم که مقام معظم رهبری از آن با تعبیر «حلقه‌های میانی» یاد کرده‌اند که می‌تواند این بستر را فراهم کند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  برنامه‌های مدیریت مصرف برق لرستان تا ۱۵ اسفندماه ادامهدارد

دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت تصریح کرد: مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری نیز تاکنون با برگزاری جلسات متعدد به خوبی به این موضوع پرداخته است. آخرین مورد هم پذیرش خود مدیران و مسئولان دولتی است که امضای چنین تفاهمنامه‌هایی زمینه را برای تسهیل این امر فراهم می‌کند.

فعالیت بیش از ۹۹ هزار تعاونی در کشور

در ادامه این نشست دکتر مسکنی، معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ارائه گزارش مختصری از فعالیت‌های انجام گرفته در زمینه تعاونی‌ها پرداخت و گفت: پس از ابلاغ سیاست‌های کلی اصل ۴۴ توسط مقام معظم رهبری تغییرات جدی در سیاستگذاری‌های اقتصادی شکل گرفت. محصول این کار امروز آن شده است که شاهد ظهور بیش از ۹۹ هزار تعاونی در کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توانسته بخش اعظمی ‌از تعاونی‌های روستایی کشور را شناسنامه‌دار و شرکت‌های تعاونی موفق را شناسایی کند، گفت: تاکنون کار احیای هزار تعاونی روستا را با بنیاد علوی و هزار تعاونی روستایی دیگر را با گروه‌های جهادی دنبال کرده‌ایم و با امضای تفاهمنامه امروز نیز احیای ۱۱۰۰ تعاونی روستایی دیگر در دستور کار قرار گرفته است؛ بر این اساس تاکنون زمینه احیای بیش از ۳ هزار تعاونی روستایی را در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد کرده‌ایم.

در پایان مراسم نیز تفاهمنامه سه‌جانبه مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت به‌منظور استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها در احیای جوامع روستایی به امضای دکتر خیاطیان، دکتر زاهدی وفا و سیداحمد عبودتیان رسید.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

قیمت میم فای امروز ۳ آذر به تومان و دلار

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم