به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز؛ در روز اول مهر ویدیویی از وضعیت نامناسب مدرسهای در روستای نیارک استان قزوین در فضای مجازی منتشر شد.
در این فیلم، والدین دانشآموزان با نمایش فضای نامناسب مدرسه و تخریبی بودن مدرسه، ضمن خارج کردن دانشآموزان از مدرسه میگویند که اجازه نخواهند داد فرزندشان در این مدرسه درس بخواند.
ابراهیم سعادتفر؛ مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین درباره وضعیت این مدرسه گفت: این مدرسه تخریبی است و دو سال گذشته درخواست دادیم تا این مدرسه در اعتبارات محرومیتزدایی سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفته و ردیف اعتباری آن جا به جا نشود اما وقتی بودجه استان به ما ابلاغ شد شاهد حذف اعتبار این مدرسه بودیم.
وی با اشاره به اینکه مدرسه ۶ کلاسه است اما ۴ کلاس درس آن دایر است، افزود: ۵۵ دانشآموز ابتدایی و ۸ دانشآموز دوره متوسطه اول در این مدرسه تحصیل میکنند.
سعادتفر گفت: مدرسه به دلیل تخریبی بودن، وضعیت مناسبی ندارد البته با بنیاد برکت و علوی رایزنیهایی داشتیم تا مدرسه جدیدی به جای آن ساخته شود اما فعلاً محقق نشده است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین بیان کرد: فعلاً تصمیم گرفتیم تا ۴ کانکس جایگزین این مدرسه تخریبی کنیم، قرار شد یک کانکس طی روزهای آینده ارسال شود و باید سفارش ساخت سه کانکس دیگر را بدهیم همچنین یکی از افراد محلی اعلام کرده است که برای ساخت مدرسه کمک میکند اما دولت هم باید مشارکت مالی کند بنابراین اسم این مدرسه را در لیست تخریب و بازسازی قرار خواهیم داد.
هم اکنون دانشآموزان ابتدایی این مدرسه، در مکان دیگری که توسط آموزش و پرورش منطقه معرفی شده است، ساماندهی شدهاند و برای دانشآموزان دوره متوسطه اول کانکس ارسال شده است و چند کانکس مورد نیاز برای ساماندهی دانشآموزان دوره ابتدایی طی هفتههای آینده به منطقه ارسال خواهد شد.
پیش از این سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفته بود: ۳ هزار و ۳۰۰ مدرسه سنگی و کانکسی با جمعیت بالای ۱۰ دانشآموز در کشور وجود دارد که جمعآوری آنها در اولویت برنامههای سازمان نوسازی قرار گرفته است و تا پایان سال ۱۴۰۳ جمعآوری خواهد شد.
همچنین ۱۹ درصد مدارس کشور به تعداد ۳۰ هزار کلاس درس در کشور وضعیت تخریبی دارند.
انتهای پیام/