فیلترهای سرامیکی ریخته گری

جذب ۲۰ ثانیه‌ای مکمل‌های مولتی‌ویتامین با نانو مواد

محققان کشور نانو مکمل‌های مولتی ویتامینی را به تولید رساندند که بعد از ۵ دقیقه قرار دادن بر روی پوست و در نوع خوراکی آن بعد از ۲۰ ثانیه اسپری کردن در دهان، به طور کامل جذب بدن می‌شود.

محمدمهدی اوچی، فارغ‌التحصیل مقطع دکترای نانو تکنولوژی از دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا، تولید نانو مکمل‌های مولتی ویتامین را از محصولات تولید شده در این پروژه ذکر کرد و گفت: ما با دستگاه “نانو هموژنایزر راکتور اولتراسونیک” که طراحی کرده و به مرحله ساخت رساندیم، توانستیم نانو مکمل مولتی ویتامین را عرضه کنیم.

وی کاربرد دستگاه نانو هموژنایزر راکتور اولتراسونیک را در تولید نانوذرات مایع مورد استفاده در صنایعی چون غذایی، دارویی، شیمیایی و رنگ سازی دانست و ادامه داد: این نانو مکمل به گونه‌ای تولید شده که در آن ویتامین‌هایی را که به صورت غیر نانومتری هستند، به صورت غشایی از چربی در داخل یک نانو کپسول لیپوزومی قرار ‌دادیم تا قابلیت جذب آن در بدن ارتقا یابد.

اوچی با بیان اینکه این مواد قابل استفاده برای سطح پوست است، اظهار کرد: فرمولاسیون این نانومکمل به گونه‌ای طراحی شده که بعد از ۵ دقیقه قرار دادن آن بر روی پوست، به طور کامل جذب پوست خواهد شد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  مصوبه تغییر ساعت ادارات لغو نمی‌شود

مجری طرح با اشاره به استفاده خوراکی از این نانو مکمل، توضیح داد: در دنیا مصرف خوراکی این نانو مکمل، به صورت اسپری است که روزی ۳ بار در دهان (با دو بار پاف) اسپری می‌شود.

به گفته وی، ۲۰ ثانیه پس از اسپری، کل ویتامین موجود در این نانو مکمل جذب بدن خواهد شد.

این محقق حوزه نانوتکنولوژی از آمادگی برای انتقال این دانش فنی در صنایع خبر داد و گفت: نانو کپسوله کردن اسانس‌های گیاهان دارویی گام دیگر این تحقیقات است. برای نانو مکمل خوراکی تولید شده از اسانس گیاه دارویی “نعنا فلفلی” برای طعم دهندگی فرم خوراکی این مکمل استفاده کردیم.    

وی با بیان اینکه این محصول در مراحل دریافت تاییدیه سازمان غذا و دارو است، اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی در حوزه نانو این است که همه مجوزهای محصولات غذا و دارو تولید شده در کشور، وابسته به صدور مجوزهای سازمان غذا و داروی امریکا است. زمانی که به سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت برای صدور مجوزها مراجعه می‌کنیم، از ما پرسیده می‌شود که آیا محصول ما مشابه خارجی دارد یا خیر و در مقابل سوال ما این است که آیا تولیدکننده امریکایی مگر مشابه خارجی داشته که به تولید رسانده است؟

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  قیمت میجر امروز ۲۶ آبان به تومان و دلار (بازار پیش از عرضه)

اوچی، استانداردسازی را از چالش‌های حوزه فناوری‌های نوین در کشور نام برد و یادآور شد: ما می‌توانیم برای هر محصولی بعد از ارزیابی، استانداردسازی کنیم، ولی متاسفانه در ایران، سازمان غذا و دارو را ملاک قرار داده‌اند که این امر موجب شده جرات تصمیم‌گیری از آنها گرفته شود.

وی اضافه کرد: اگر چه حوزه نانو فناوری حوزه علمی نوینی با سابقه ۱۰ تا ۱۵ ساله است، ولی چون ما در این حوزه رتبه ۴ جهانی را داریم، نباید وابسته به سایر کشورها باشیم.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

آموزش برداشت و فروش میم فای؛ چگونه ایردراپ MemeFi را نقد کنیم؟

برداشت توکن بازی میم فای (MemeFi) ساعت ۱۵:۳۰ امروز، پنجشنبه ۲ آذر آغاز و معاملات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم