به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تایمز، دو تشکل روحانی اصلاحطلبان یعنی مجمع روحانیون مبارز و مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، روز گذشته در حرم امام خمینی(ره) جلسه مشترکی برگزار کردند که سخنران ویژه این نشست حجتالاسلام سید حسن خمینی بود.
این دو تشکل بهاختصار با نام «مجمعین» شناخته میشوند و دبیرکلی یکی از آنها را موسوی تبریزی و دیگری را سید محمد خاتمی بهعهده دارد؛ اگرچه بهانه این نشست که بعد از مدتها شکل میگرفت، سالگرد تولد امام خمینی ذکر شده اما درباره انتخابات ۱۱ اسفندماه نیز میان اعضا حرفهایی رد و بدل شده است.
حجتالاسلام ابوالفضل موسویان عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرگزاری تایمز، درباره جزئیات نشست مشترک روز گذشته مجمعین در حرم امام خمینی(ره) گفت: در این نشست درباره مسائل مختلف کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت؛ یکی از دستور کارهای این نشست مسئله مشارکت در انتخابات بود، در این رابطه بحثهای کلی درباره وضعیت انتخابات مطرح شد و حاضران معتقد بودند که با توجه به وضعیتی که پیش گرفته شده است، این احساس وجود دارد که مردم تمایلی به شرکت در انتخابات نداشته باشند.
عضو مجمع محققین و مدرسین با ادعای اینکه بزرگترین مانع که قبلاً هم وجود داشت مسئله نظارت استصوابی است که باعث میشود بسیاری از افراد رد صلاحیت شوند، گفت: این موضوع خلاف سخنان رهبر انقلاب است که میفرمایند باید تمامی دیدگاهها و گرایشات سیاسی در سرنوشت خود دخیل باشند.
موسویان در پاسخ به این سؤال که در این نشست به مصادیق در رابطه با شرکت در انتخابات از جمله حمایت از برخی چهرههای چون حسن روحانی پرداخته شد یا خیر، اظهار داشت: در این نشست صحبتی درباره شرکت یا عدم شرکت مجمعین در انتخابات خبرگان رهبری یا حمایت از آقای روحانی در انتخابات صورت نگرفت. به هر حال لازمه ارائه لیست برای انتخابات خبرگان رهبری این است که حداقل ۱۶ نفر کاندیدا برای این منظور داشته باشیم.
وی ادامه داد: البته با توجه به اینکه ما تفاهم کردیم فعالیتهای انتخاباتی اصلاحطلبان ذیل جبهه اصلاحات ایران صورت گیرد، بنابراین مجمع محققین و مدرسین و مجمع روحانیون مبارز نیز از تصمیم جمعی که در جبهه اصلاحات اتخاذ میشود تمکین خواهد کرد و بنا نیست که مجمعین بهشکل موردی کنش انتخاباتی داشته باشند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب بیان کرد: با توجه به اینکه تعداد نامزدهای تأییدصلاحیتشده اصلاحطلبان در روزهای آینده مشخص میشود، احتمالاً جبهه اصلاحات در هفته جاری جلسهای داشته باشد تا درباره نحوه کنشگری اصلاحطلبان در دو انتخابات مجلس و خبرگان رهبری تصمیم نهایی را اتخاذ کند.
موسویان خاطرنشان کرد: هنوز آمار دقیقی از تعداد نامزدهای مجمع روحانیون مبارز که در انتخابات خبرگان رهبری شرکت کردهاند نداریم ولی طبیعتاً پس از مشخص شدن تعداد افراد تأییدصلاحیتشده ما نیز وارد بحث مصداقی برای انتخابات خبرگان خواهیم شد.
انتهای پیام/+