دیدارنیوز: همانطور که میدانید میوهها سرشار از ویتامین هستند و خواص فراوانی دارند و باید طوری برنامه ریزی شود که در رژیم غذایی گنجانده و مصرف شود تا انرژی و نیاز بدن تامین گردد. آلو معمولا سبز یا قرمز است که آلو سبز که به آن گوجه سبز هم میگوییم ترش و قرمز آن شیرین است.
به نقل از بهداشت نیوز، گوجه سبز معمولا در سراسر جهان مورد مصرف قرار میگیرد. این درخت هرسال بارور میشود و تقریبا در بیشتر کشورها کاشت میشود و در خاک مرطوب رشد میکنند و به نور فراوان خورشید و آبیاری منظم نیاز دارند. این میوه غنی از ویتامین ب است که در مناطق مختلف آب و هوایی رشد میکند. گوجه سبز میتواند تازه و به صورت خشک مصرف شود. ویتامین آ و ویتامین ث، منبع فیبر، مس و پتاسیم، آهن دارد.
فواید سلامتی گوجه سبز:
سیستم عصبی را تقویت میکند و کم خونی را از بین میبرد و عملکرد کلیهها را پشیبانی میکند. به از بین بردن برخی از بیماریهایی کبد کمک میکند. وقتی گلهای سفید درخت آلو خشک میشوند و با عسل مخلوط میشوند، در کاهش کرم روده موثر هستند.
آلو غنی از فیبر است و عملکرد سریع رودهها را منظم میکند. گوجه سبز غنی از اسیدهای آلی مختلف، فلاونوئید، اسیدهای چرب و ترکیبات آنتی اکسیدان است که آنها را قادر میسازد تا متابولیسم بدن را بهبود بخشند به همین دلیل، به کاهش وزن و تسکین مشکلات هضم کمک میکند.
افرادی که با بیماری مانند عفونت گلو و التهاب، ورم لوزه دارند میتوانند جوشانده برگهای گوجه سبز با آب داغ را بنوشند. ثابت شده است استروژن این هورمون را متعادل میکند و توصیه میشود که زنان در دوره قاعدگی آن را به طور مرتب مصرف کنند. به خاطر خواص درمانی و پیشگیرانه گوجه سبز انبار کاملی از خواص است.
Source link