فیلترهای سرامیکی ریخته گری

درمان دردهای مفصلی با روش کششی دستگاه ریکاوری

گروهی از محققان کشور دستگاهی برای ریکاوری دردهای کمر و زانو به تولید رساندند که کارآزمایی‌های بالینی آن حکایت از اثربخشی این روش در درمان بیماران داشته است.

به گزارش ایسنا، دستگاه ریکاوری زانو و کمر از دستاوردهای جدید محققان کشور در صنعت پزشکی، ورزشی و توانبخشی است که با کاهش تنش‌های عضلانی با تسهیل کردن جریان خون رسانی به اندام حیاتی، تاثیر مستقیم بر بهبود وضعیت اندام آسیب دیده دارد. این بهبود از طریق هایپوکسی و ایسکمی بافت‌های پایین تنه و میان تنه صورت می‌گیرد.

در این دستگاه بدن فرد در حالت شناور قرار می‌گیرد و این امر باعث کاهش فشار از روی ستون مهره‌ها شده، ضمن آنکه به تغذیه سلولی بافت‌های آسیب دیده کمک می‌کند.

این دستگاه به صورت الکترومکانیکی طراحی و ساخته شده و اثربخشی آن از طریق اجرای کارآزمایی‌های بالینی افراد در سنین ۱۵ تا ۸۵ سال اجرایی شده و اثرات قابل توجهی بر بهبود درمان آنها داشته است.

رؤیا توکلی از محققان این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که این طرح از سوی تیم تحقیقاتی به سرپرستی علی پرویزی اجرایی شده است، گفت: این تیم بر اساس روش ابداعی، دستگاهی را به نام “ریکاوری کمر و زانو” عرضه کردند که در حال حاضر به ثبت پتنت ایران و به ثبت پتنت امریکا رسیده است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  واردات طلای چین همچنان نزولی

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که روش درمانی با این روش بر روی هورمون و سیستم اعصاب تاثیرگذار است، موجب می‌شود دردهای مفصلی و عضلانی که افراد در نقاط مختلف بدن دارند، با استفاده از این روش درمان شود.

توکلی این دردهای مفصلی را اعم از فتق دیسک، سرخوردگی مهره، تنگی کانال نخاعی و همچنین آسیب‌های ربات صلیبی و درد در کمربند شانه‌ای دانست و تاکید کرد: بهبود و درمان با این دستگاه در طی یک جلسه محقق نخواهد شد، بلکه همانند فرآیند فیزیوتراپی در مدت چندین جلسه به تدریج ایجاد می‌شود.

این محقق با بیان اینکه تاکنون این دستگاه بر روی ۱۹۳۵ بیمار تست شده است، گفت: این افراد از میان افرادی بوده‌اند که بنا به دلایلی به انجام عمل جراحی بر روی مفصل خود تمایلی نداشتند و یا جراحی موافقیت آمیزی نداشته‌اند. خوشبختانه نتایج موفقیت آمیزی برای درمان دردهای این افراد به دست آمده است.

وی خاطر نشان کرد: در کنار کاردرمانی با این دستگاه برای بیماران، به آنها تمرین‌هایی تجویز می‌شود که نیاز است این تمرینات را به صورت منظم در منزل اجرایی کنند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  قیمت کارخانه‌ای خودروها چطور در دقیقه ۹۰ تغییر کرد؟

توکلی با بیان اینکه این دستگاه موفق به کسب مدال نقره ۲۰۲۲ مسابقات ابداعات و اختراعات ژنو شده است، افزود: این دستگاه به دستگاه “کشش” معروف است و مکانیزم عملکردی آن بر اساس کشش است، ولی در کنار آن ۳۶ برنامه برای آن طراحی شده است که بر اساس نوع آسیب، انتخاب می‌شود.

به گفته وی، روش درمانی این دستگاه از طریق کشش است که در دو جهت مختلف عمودی و افقی برنامه‌ریزی شده است.

درمان دردهای مفصلی با روش کششی دستگاه ریکاوری

این محقق اضافه کرد: نمونه‌های موجود در بازار تنها در سطح کشش افقی کار می‌کنند و روش کشش آن‌ها تهاجمی است، ولی دستگاه ساخته شده توسط تیم ما دارای یک روش غیر تهاجمی است و روش اعمال شده بر بیماران به گونه‌ای است که به تدریج بدن آنها شروع به بافت‌سازی و ترمیم نقاط آسیب دیده از طریق دریافت اکسیژن، می‌کند.

توکلی عنوان این شیوه را “ایسکمی” خواند و گفت: ایسکمی، روشی در ورزش است که طی آن خون‌رسانی به بافت قطع می‌شود و زمانی که جریان خون همراه با اکسیژن مجددا به بافت می‌رسد، شروع به تغذیه بافت‌های آسیب دیده می‌کند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  قیمت روز آپارتمان‌های کوچک در تهران

وی با تاکید بر اینکه این دستگاه دارای کد اخلاق از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، خاطر نشان کرد: آزمون‌های تکنیکی و فنی آن در آزمایشگاه در حال اجرایی‌سازی است و تحقیقات علمی آن نیز در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرحله کارآزمایی‌های بالینی است.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

جواب سوال تایم فارم (Time Farm) امروز ۲ آذر

بازی تلگرامی تایم فارم (Time Farm) هر روز یک سوال را منتشر می‌کند و در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم