فیلترهای سرامیکی ریخته گری

دلار صدرنشین و طلای قعرنشین

قیمت طلا امروز (دوشنبه) با تقویت ارزش دلار کاهش یافت و مجموعه‌ای از داده‌های جدید این نگرانی را تقویت کرد که بانک‌های مرکزی در سراسر جهان به افزایش نرخ‌ها برای مهار تورم ماندگار ادامه دهند.

به گزارش ایسنا، بهای طلا پس از صعود به بالاترین قیمت خود از ۱۵ فوریه در روز جمعه، تا ساعت ۶ و ۲۵ دقیقه صبح به وقت شرقی با سه درصد کاهش به ۱۸۵۳ دلار و ۵۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۱۶ درصد کاهش به ۱۸۵۴ دلار و ۵۰ سنت رسید.

شاخص دلار بالاتر رفت و شمش را برای خریدارانی که سایر ارزها را در اختیار دارند مقرون به صرفه‌تر کرد.

داده‌ها نشان داد که بخش خدمات ایالات‌متحده در ماه فوریه با ثبت سفارش‌های جدید و اشتغال به بالاترین سطح بیش از یک سال اخیر رشد کرد که نشان می‌دهد رشد اقتصاد در سه ماهه اول ادامه دارد. مری دالی، رئیس فدرال رزرو سانفرانسیسکو گفت: اگر داده‌های مربوط به تورم و بازار کار همچنان داغ‌تر از حد انتظار باشد، باید نرخ‌های بهره بالاتر رفته و بیشتر از آنچه سیاست‌گذاران فدرال رزرو در دسامبر پیش‌بینی کرده بودند، باقی بماند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  یک اتفاق جدید برای سهام عدالتی‌ها

توماس بارکین، رئیس فدرال رزرو ریچموند اظهار کرد که می‌تواند سناریویی را متصور شود که در آن بانک مرکزی نرخ بهره ایالات‌متحده را به محدوده ۵.۵ تا ۵.۷۵ درصد برساند. بازارهای پول انتظار دارند که نرخ هدف فدرال رزرو در ماه سپتامبر به ۵.۴۴۲ درصد برسد.

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا نیز افزود که تورم در منطقه یورو در کوتاه‌مدت بالا خواهد ماند، بنابراین افزایش ۵۰ واحدی نرخ بهره بانک مرکزی اروپا در اواخر این ماه به طور فزاینده‌ای قطعی است.

بر اساس گزارش رویترز، اگرچه طلا به عنوان محافظ در برابر تورم در نظر گرفته می‌شود اما افزایش نرخ بهره برای کاهش فشار قیمت‌ها، هزینه فرصت نگهداری شمش‌های بدون بازده را افزایش می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۲۱.۲ دلار رسید، پلاتین ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۹۷۰.۸۴ دلار رسید و پالادیوم با ۰.۶ درصد کاهش به ۱۴۴۳ دلار و ۶۵ سنت رسید.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

قیمت میم فای امروز ۳ آذر به تومان و دلار

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم