فیلترهای سرامیکی ریخته گری

راهکارهای یک عضو کمیسیون صنایع برای ساماندهی بازار خودرو

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برای کاهش التهابات بازار خودرو باید خودروهایی زیر ۷ الی ۸ هزار دلار با تعرفه وارداتی صفر وارد شود تا به نیاز مصرف کننده واقعی در بازار خودرو پاسخ داده شود.

حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت بازار خودرو و راهکارهای ساماندهی این بازار، بیان کرد: یکی از دلایل نابسامانی امروز بازار خودرو این است که میزان عرضه و تقاضای خودرو در بازار متعادل نیست، از سوی دیگر نقدینگی موجود در سطح جامعه به سمت بازار خودرو هدایت شده است؛ این دو عامل سبب شده تا بازار خودرو ملتهب شود.

با افزایش سودسپرده بانک ها نقدینگی جامعه به مسیر درستی می رود

وی در ادامه با بیان اینکه برای ساماندهی بازار خودرو باید چندین کار صورت گیرد، اظهار کرد: در وهله اول بانک ها باید سود سپرده‌ها را بیش از این افزایش دهند تا نقدینگی از بازار ارز و خودرو رخت ببندد و به سمت بانک ها برود. در وهله دوم لازم است از ظرفیت بازار بورس استفاده شود و بورس تضمین های خود و مشوق های خود را ارتقا دهد تا بخشی از نقدینگی به سمت بازار بورس برده شود. در وهله سوم نیز لازم است واردات خودرو با جدیت بیشتری دنبال شود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  نتایج ملموس پرداخت مالیات در خدمت رسانی و توسعه شهری به مردممعرفی شوند

حداقل ۲۰۰ هزار خودرو باید وارد شود

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باید واردات خودرو با سرعت بیشتری انجام شود تا حداقل ۲۰۰ هزار خودرو وارد کشور شود. البته نباید خودروهایی مانند آنچه که امروز وارد شده مجدد وارد گردد چراکه این خودرو ها گران قیمت هستند و نمی توانند التهابات بازار را کاهش دهند. باید خودروهایی زیر ۷ الی ۸ هزار دلار وارد شود که تعرفه وارداتی آنها نیز صفر باشد. زمانی که این خودروها به دست مشتری واقعی برسد آنگاه التهابات بازار کاسته خواهد شد.

حسینی کیا در پایان تاکید کرد: عرضه خودرو در بورس اگر سقف قیمتی داسته باشد خوب است اما اگر بدون سقف قیمتی باشد قطعا مشکلاتی به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

کد مورس امروز جمز ۲ آذر + آموزش وارد کردن کد Gemz

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم