فیلترهای سرامیکی ریخته گری

ربات‌های ایران‌ساخت برای خط تولید صنعتی دارو کاربردی شدند

یکی از شرکت‌های عضو مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس، موفق به طراحی، ساخت و تجاری‌سازی ربات اسکارای صنعتی مورد استفاده در خطوط دارویی و اتاق‌های تمیز جهت جابجایی، بسته‌بندی و جداسازی انواع ویال‌ها و دیگر انواع محصولات دارویی شد.

به گزارش ایسنا، علیرضا نوروزیان، مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه ما در این شرکت موفق به ساخت ربات اسکارا به صورت تمام صنعتی و تجاری شدیم، گفت: ربات اسکارا یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین بازوی‌های صنعتی سری است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف از جمله صنعت داروسازی دارد.

وی ادامه داد: این ربات تنها بر روی یک پایه قرار می‌گیرد و به فضای استقرار کمی نیاز دارد و همچنین با سرعت و دقت تکرارپذیری بالا و قیمت مناسب قابل رقابت با نمونه ربات‌های خارجی است.

به گفته نوروزیان، دلایل بسیاری برای استفاده از این ربات در صنعت و خط تولید وجود دارد که مهمترین مزیت‌های آن کاهش هزینه‌های تولید و افزایش کیفیت محصول و در نتیجه امکان رقابت در بازارهای جهانی است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  برگزاری لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸-تایمز

مدیر عامل این شرکت از دیگر مزایای این ربات را افزایش نرخ تولید، افزایش انعطاف پذیری تولید محصول، کاهش ضایعات و بهبود فرآیند تولید، ایمنی و افزایش سلامت کارمندان، کاهش هزینه سرمایه‌ای با توجه به کاهش مصرف انرژی و کاهش مصرف مواد اولیه ذکر کرد و یادآور شد: این ربات می‌تواند با تجهیز به بینایی ماشین، برای تشخیص اشیاء به منظور کنترل کیفیت، خواندن بارکد و تشخیص متن، دسته‌بندی محصولات، تشخیص سطح پر شدن مواد و شمارش استفاده شود.

به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، وی افزود: همچنین از این ربات می‌توان در خطوط دارویی و شیمیایی، اتاق‌های تمیز و مکان‌هایی که حضور انسان امکان‌پذیر نیست، به منظور جابجایی، بسته‌بندی و مونتاژ استفاده کرد. ربات ساخته شده ۴۸ کیلوگرم وزن دارد و بیشینه جرم قابل جابجایی آن ۵ کیلوگرم است.

نوروزیان با بیان اینکه این ربات دارای سیستم کنترل PLC جهت اتصال به خط تولید است و پنل اپراتوری با صفحه نمایش رنگی و لمسی ۷ اینچی رابط کاربری آن را بسیار آسان کرده است، اظهار کرد: دقت تکرارپذیری موقعیتی این ربات نیز در حدود ۰.۱ میلیمتر و در طراحی و ساخت ربات‌های این شرکت متناسب با نیازهای مشتری، برنامه‌نویسی و طراحی گریپر صورت می‌گیرد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  واکسن جدید چینی‌ها چگونه است؟

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

۱۶۴ هنرستان در دست ساخت هستند-تایمز

حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت و گو با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم