به گزارش خبرگزاری تایمز، سایبربان نوشت: دیروز حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح جایگاههای سوخترسانی در سراسر کشور با اختلال مواجه شدند. گمانهزنیهای اولیه نشان از یک حمله سایبری گسترده داشت؛ حملهای که دو سال پیش نیز شاهد آن بودیم.
دقایقی بعد گروه هکری «گنشجک درنده» با انتشار پیامها و اطلاعیههایی در صفحات خود، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت؛ گروهی که در کارنامه فعالیتهای خود حمله سایبری به خط تولید فولاد خوزستان، شرکت راهآهن، سیستمهای وزارت راه و شهرسازی و پمپبنزینها را دارد.
در اخبار اولیه تلاش شد تا این گروه وابسته به رژیم صهیونیستی معرفی شود اما در بررسیهای دقیقتر و تحلیل متخصصان سایبری ما، این حمله به هیچ عنوان نمیتواند کار رژیمی باشد که خود آماج حملات سایبری قرار گرفته و دارای ضعفهای شدید امنیتی در زیرساختهای حیاتیاش است و از طرفی در جنگ، تمام توانش را برای حمله و مقابله با یگ گروه نظامی در غزه صرف میکند. چنین رژیمی تمرکز و توان انجام چنین حملاتی را ندارد.
این جنس حملات در موقعیت کنونی از کشوری بر میاید که دارای انگیزههای بزرگتر میباشد و در شرایط بهتری به سر میبرد. مؤسسه سایبربان در حمله اولیه به جایگاههای سوخت در آبان ۱۴۰۰ هم از یک کشور نام برد و این حمله را در قد و قواره رژیم صهیونیستی ندانست.
مدارک و شواهد نشان میدهد که بدون شک این گروه هکری با برنامه و تحت حمایت ایالات متحده آمریکا به میدان بازگشته است.
حال باید دید واکنش محور مقاومت و ایران به این ماجراجوییهای آمریکایی چیست؟! ایران حق هرگونه پاسخگویی به حملات زیرساختی را برای خود محفوظ میداند و در فرصت مناسب اقدام خواهد کرد…
انتهای پیام/؛