دیدارنیوز: چشم پریسکوپ در قسمت دوم به سمت صنعت خوشمزه و پر طرفدار غذا چرخیده است و طبق هرم مازلو (مزلو) که بر اساس نیازهای انسانی تنظیم شده غذا یکی از اصلیترین نیازهای اولیه انسان بوده و هست و ازین رو همواره غذا و خوراک از مباحث جذاب دنیاست.
و حال آنکه امروزه غذا نه تنهایی برای رفع نیاز گرسنگی بلکه به یک صنعت تبدیل شده؛ رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقهمندیهای نسل z رو با تجربه و دانش نسلهای قبلتر ادغام کند و به نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد.
ویدیو این گفت و گو را می توانید اینجا، یوتیوب و آپارات ببینید.
گاهی نیروی جوانی و تکنولوژی به نسل قبل کمک می کند و گاهی تجربه و سخت کوشی نسل قبل مسیر راه نسل جدید رو روشن می کند.
از شما دعوت میکنم قسمت خوشمزه پریسکوپ رو از دست ندید.
مهمانان:
-علیرضا صاحب خلق
رستوران دار و صاحب برند جیگر بلا
-محمد مهدی رزار
دانشجوی رشته هتل داری
عوامل:
طراحی و ایده پردازی: آتوزی استودیو
کارگردان: محمدرضا سقازاده
تهیه کنندگان: سعید مسعودی و سهیل محمدیان
تدوین: سجاد باقری
لینک نصب اپلیکیشن لوبیا از کافه بازار:
«لوبیا | پلتفرم جامع هوش مصنوعی» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=app.lubya.lubya&ref=share
لینک نصب نسخه pwa اپلیکیشن لوبیا برای آیفون:
Lubya.app
Source link