به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تایمز، دکتر علیرضا رحیمنیا با اشاره به این که مطالبی در ارتباط با این انتخابات در فضای مجازی منتشر میشود که عاری از واقعیت است، اظهار کرد: استقبال در این دوره نسبت به دوره قبل بیشتر بوده و تعداد ثبتنامکنندگان نسبت به دوره قبل افزایش ۱۵ درصدی یافته و شمار نامزدهای تأیید صلاحیت شده ۴۰۰۵ نفر است.
وی با بیان این که صلاحیت تعدادی از نامزدها احراز نشده و تعدادی نیز بعد از ثبتنام از شرکت در انتخابات انصراف دادهاند، گفت: مجموعا صلاحیت ۱۰۵ نفر احراز نشد. از این تعداد ۹۸ نفر به عدم احراز صلاحیت خود اعتراض کردند و اعتراض آنها در هیئت مرکزی نظارت مورد رسیدگی قرار گرفت که در نتیجه این رسیدگی، صلاحیت ۴۵ نفر از ۹۸ نامزد یاد شده پس از بازنگری به تأیید رسید.
مسئول هیئت مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری گفت: احراز یا عدم احراز صلاحیتها مطابق مقررات صورت گرفته و بهرغم برخی القائات در فضای مجازی، توصیه یا فشاری در هیچ یک از این زمینهها بر مراجع مسئول وارد نشده؛ چنان که اگر هم وارد میشد، فاقد اثر میبود.
رحیمنیا تصریح کرد: مبنای ناظران انتخابات در تصمیم گیریها، قانون و ایجاد زمینه مشارکت حداکثری در ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری بوده است.
مسئول هیئت مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری تاکید کرد: وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در احراز یا عدم احراز صلاحیت نامزدها نقشی نداشته، بلکه این امر به عهده مراجع ذیصلاح پنجگانه در خارج از این وزارتخانه بوده است.
رحیمنیا خاطرنشان کرد: سیاست وزارت بهداشت، رعایت بیطرفی و قانونمداری در انتخابات های صنفی از جمله انتخابات نظام پرستاری است.
وی تصریح کرد: آنچه برای وزارت بهداشت اصل است، آن است که انتخابات نظام پرستاری با سلامت و رقابت برگزار شود و این وزارتخانه به عنوان مجری انتخابات، دخالتی در امور مربوط به نامزدها و حمایت یا اعمال محدودیت برای آنها نخواهد داشت.
انتهای پیام/