مراد محمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تایمز درباره عملکرد کشتیگیران مازندرانی در مسابقات قهرمانی کشور اظهار داشت: نمیشود که از همه راضی بود، برخی واقعاً بیش از انتظار ظاهر شدند و عدهای هم انتظارات را برآورده نکردند. تعدادی از بچهها از شرایط میزبانی و حمایت تماشاگر استفاده کردند و عدهای هم به همین خاطر تحت فشار و استرس قرار گرفتند. برخی نیز از نظر بدنی آماده نبودند.
وی در مورد وفاقی که اکنون در کشتی مازندران ایجاد شده است و اکثر مربیان بنام این استان با هیئت کشتی همکاری میکنند، خاطر نشان کرد: این مسئله باعث خوشحالی خود من هم هست. اول از همه به شخصه از کمیل قاسمی تشکر میکنم که قبول مسئولیت کرد. با حضور او این انتظار را داشتیم که باقی مربیان هم بیایند و کنار هم قرار بگیرند که آمدند. از حسین نقیبی مربی پیشکسوت گرفته تا جوانترین مربیمان که امیر گنجی بود و مربیانی چون محمود حسننیا، فرشید قبادی، سعید واگذاری، سعید نیستانی، دمیرکلایی و… . تقریباً چند ماهی هست که این اتفاق افتاده، از زمانی که کمیل قاسمی قبول کرد بیاید و این صد درصد به نفع کشتی مازندران است و این وضعیت ادامه خواهد داشت. قرار است همه کنار هم به کشتی استان کمک کنیم. کمیل قاسمی اعتقاد داشت با این شرایطی که ایجاد شده است، میتواند در کنار هیئت استان بوده و کار کند.
دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۰۸ پکن درباره مبارزه امیرمحمد یزدانی با عادل پناهیان که یزدانی معتقد بود تیم داوری اشتباه کرده است، تصریح کرد: امیرمحمد باید قبول کند که نباید ۱۵ روز قبل از مسابقات کشوری، در لیگ وزن کم کرده و در ۷۰ کیلوگرم کشتی میگرفت. همین وزن کم کردن و دوباره حضور در یک میدان سنگین در وزن بالاتر، شرایط را برای او سخت کرد. همین وضعیت برای علی سوادکوهی هم بود. او تصمیم داشت در مسابقات کشوری در ۸۶ کیلو کشتی بگیرد، اما در فینال لیگ برتر در ۷۹ کیلوگرم روی تشک رفت. این وزن کم کردن در فاصله کوتاهِ دو مسابقه، روی عملکرد آنها تأثیر داشت. سوادکوهی خودش هم گفته بود بدنش پر نکرده است و نمیخواست در قهرمان کشوری کشتی بگیرد، اما به هرحال آمد. خواستیم بیاید و آمد. هر دو نفر در وزن جدید خوب بودند و صد درصد بهتر هم خواهند شد. درباره امیرمحمد آن وزن کم کردن حداقل ۲۰ درصد روی کاراییاش در مسابقات کشوری تأثیر داشت. در مورد داوری هم من خودم با محمد مصلاییپور و نیما صادقی صحبت کردم و دیدگاه آنها را درباره آن صحنه مشکوک پرسیدم. شاید نیمی از داوران نظرشان این باشد که میشد در آن صحنه به امیرمحمد امتیاز داد و نیمی هم خلاف این نظر را داشتند، اما مسئله این بود که مدرس اتحادیه جهانی هم آنجا بود و کار را زیر نظر داشت. نظر او این بود که امتیاز ندارد.
مراد محمدی ادامه داد: من به امیرمحمد هم گفتم که در مسابقات بزرگ همین چیچی اوغلو همراه با بوعزیز مصری در چنین صحنههایی نظر آخر را میدهند که اینجا چیچی اوغلو نظرش را اعلام کرد و امیرمحمد هم قانع شد و در ادامه آمد در کشتی رپهشارژ حاضر شد. البته نباید از شایستگی عادل پناهیان هم گذشت، او در مسابقات استانی اول شده و آنجا هم کشتیهای خیلی خوبی گرفته بود. این تحلیلی که در مورد امیرمحمد داشتم، چیزی از شایستگی عادل پناهیان و یا حسین ابوذری کم نمیکند. در نهایت هم ابوذری توانست فینال را ببرد و قهرمان ۷۴ کیلوگرم شود. شاید پناهیان به دومی قانع شده بود.
قهرمان سابق کشتی جهان درباره دیسکالیفه شدن علی سوادکوهی به دلیل عدم حضور در مراسم توزیع مدالهای وزن ۸۶ کیلوگرم گفت: من درگیر مسابقات بوده و در سالن گرم حضور نداشتم و بعداً متوجه شدم که علی سوادکوهی پس از کشتی حالش بد شده و سالن را ترک کرده است. ما وقتی متوجه شدیم میخواهند او را دیسکالیفه کنند، برگه بهداری را تحویل کمیته فنی دادیم، اما ابراهیم مهربان معتقد بود که نباید بدون اجازه میرفت و حتماً انتقال به بیمارستان باید از طریق آمبولانس حاضر در محل صورت میگرفت. به حال علی سوادکوهی در شهر خودش کشتی میگرفت و شخصاً راهی درمانگاه شد، ولی گفتند قانون میگوید باید دیسکالیفه شود، چون با آمبولانس مسابقات به درمانگاه نرفته است. وظیفه ما حمایت از سرمایههایمان هست و حتماً این کار را از طریق هیئت کشتی انجام میدهیم. علی سوادکوهی ذاتاً پسر خوبی است و مشکلات و دغدغههایی دارد که خودش و خدایش میدانند. امیدواریم فدراسیون در این زمینه تجدیدنظر کند.
مراد محمدی در خاتمه تأکید کرد: از وقتی در کشتی استان مسئولیت گرفتم عادت گرفتم جواب آدمهای کوچک را ندهم، چون آنها برای بزرگ کردن خود دنبال حمله به جایگاه آدمهای بزرگ هستند و سکوت بهترین جواب برای این افراد است.
انتهای پیام/