فیلترهای سرامیکی ریخته گری

رویاهای دبی؛ کاشت جنگل مانگرو و پروژه احیای ساحلی جهان

امارات کجا می‌رود و ..

دبی

دیدارنیوز: کاشت تعداد انبوهی از درختان مانگرو در امتداد سواحل دبی، می‌تواند فواید متنوعی از جلوگیری از فرسایش تا کمک به جذب کربن داشته باشد.

دبی افتخار میزبانی بلندترین آسمان‌خراش جهان را دارد و مرتفع‌ترین برج مسکونی جهان نیز در این کشور حال ساخت است. در گام بعدی شرکتی بومی به نام Urb می‌خواهد سواحل این شهر را با بزرگ‌ترین پروژه‌ی احیای ساحلی جهان متحول کند.

پروژه‌ی بلندپروازانه شامل کاش بیش از ۱۰۰ میلیون درخت مانگرو است که از فرسایش شهر دبی و بالا رفتن سطح آب دریا‌ها جلوگیری می‌کند. پروژه‌ی احیای ساحلی اورب، ۷۲ کیلومتر را پوشش می‌دهد و هدف اصلی آن محافظت از نواحی ساحلی در برابر فرسایش و کمک به جذب کربن‌دی‌اکسید است.

به نقل از شرکت اورب: در قلب این نوآوری، درخت‌های مانگرو قرار دارند که به خاطر توانایی منحصر‌به فردشان در جذب کربن، محافظت از بخش‌های ساحلی در برابر فرسایش، پشتیبانی از حیات دریایی و امنیت غذایی شناخته می‌شوند. هر درخت دارای ظرفیت جذب تقریبی ۱۲٫۳ کیلوگرم کربن‌دی‌اکسید در سال است و به‌این‌ترتیب کل پروژه می‌تواند ۱٫۲۳ میلیون تن کربن‌دی اکسید را در هر سال جذب کند که معادل حذف کربن‌دی‌اکسید منتشر شده از ۲۶۰ هزار وسیله‌ی نقلیه‌ی مسافربری با سوخت بنزین از جاده‌ها در هر سال است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  مرگ ۱۱۳ نفر به دلیل گازگرفتگی در استان تهران

دبی

کاشت انبوه مانگرو علاوه بر جذب کربن‌دی‌اکسید و کمک به سد دفاعی طبیعی ساحلی، می‌توانند پرورشگاه حیات دریایی باشند و همچنین به بهبود ذخایر ماهی و تصفیه‌ی آب از طریق ریشه‌هایشان کمک کنند. کاشت چنین تعداد درختی البته مسئولیت بزرگی است و می‌تواند چند سال زمان ببرد. شرکت اورب برای سرعت بخشیدن به کارها، استفاده از پهپاد‌های مجهز به هوش مصنوعی و تصویربرداری ماهواره‌ای را برای نظارت و بهبود رشد و سلامت درخت‌های مانگرو پیشنهاد داده است.

دبی

گرچه درخت‌ها تمرکز اصلی پروژه‌ی اورب هستند، پروژه‌ی دبی مانگرو همچنین دربردارنده‌ی پارک‌های ساحلی کوچک و فضا و مسیر‌های اجتماعی خواهد بود. همچنین کانونی برای آموزش و مشارکت بازدیدکنندگان درباره‌ی اهمیت مانگرو‌ها و چالش‌های محیطی گسترده‌تری که سیاره زمین با آن‌ها روبه‌رو است، درنظر گرفته شده است. از دیگر بخش‌های این پروژه می‌توان به موزه‌ی گیاه‌شناسی و مرکز طبیعی آموزش، پژوهش و ارتقای نظارت محیطی اشاره کرد.

در حین نوشتن این مقاله، پروژه‌ی دبی مانگرو هنوز در مرحله‌ی طراحی به سر می‌برد و شرکت اورب شش پژوهش آزمایشی را انتخاب کرده است که برای نمایش امکان‌پذیری پروژه اجرا می‌شوند. به دنبال سیل ویرانگر دبی، مسئله‌ی تغییرات اقلیمی در این شهر اهمیت زیادی پیدا کرده است و می‌توان شاهد تغییرات خوشایندی در پروژه‌های ساخت و ساز انبوه بود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  «هلال؛ نشان امید» به ایستگاه‌های مترو می‌آید

منبع: زومیت


Source link

الماس تراشکاری

Check Also

عملیات بازرسی مقر منافقین در فرانسه به‌طور زنده توسط ایران رصد می‌شد-تایمز

۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ غریب آبادی: کاظم غریب‌آبادی، معاون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم