به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، ساختمان جدید داروخانه ۱۳ آبان صبح امروز بهصورت رسمی به بهرهبرداری رسید.
دکتر محمود بیگلر؛ رئیس مجموعه داروخانههای دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی این مراسم افتتاحیه اظهار کرد: با اضافه شدن فضاهای جدید تعداد گیشهها از ۱۱ به۲۱ مورد افزایش خواهد یافت و فضای فیزیکی داروخانه دو برابر شده و از ۱۳۰ متر به ۳۰۰ متر افزایش یافته است؛ تا پیش از این، روزانه حدود ۳۲۰ بیمار به داروخانه ۱۳ آبان مراجعه میکردند که با راه اندازی ساختمان جدید ظرفیت تحویل دارو به ۷۰۰ نفر بیمار در روز فراهم شده است.
وی افزود: طی بررسیهایی که سال گذشته انجام دادیم متوجه شدیم که مراجعهکنندگان داروخانه ۱۳ آبان گاهاً برای دریافت داروهای خود ممکن است تا یک ساعت نیز معطل بمانند؛ در همین راستا تصمیم گرفتیم فضای فیزیکی داروخانه را گسترش دهیم.
بیگلر ادامه داد: همچنین برای سهولت در تردد مراجعه کنندگان، ساختمان تأییدیه بیمهای را از خیابان روبروی داروخانه، به مجاورت داروخانه ۱۳ آبان منتقل کردیم.
وی با بیان اینکه بازسازی ساختمان داروخانه ۱۳ آبان تا پایان سال گذشته انجام شد؛ گفت: بیماران در مدت زمان بازسازی نیز به ساختمان مجاور منتقل شدند تا دارورسانی به آنها قطع نشود. با راهاندازی ساختمان جدید هیچ فردی بیرون از ساختمان برای دریافت دارو منتظر نخواهد ماند و سیستم گرمایش و سرمایش داروخانه نیز تعویض و استانداردسازی شده است.
رئیس مجموعه داروخانههای دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: با بهرهبرداری از ساختمان جدید، با ۸ شرکت داروسازی که داروهای تک نسخهای را تحویل بیماران میدهند قرارداد بستهایم تا بیماران برای دریافت این داروها مجبور به مراجعه مستقیم به شرکتها نباشند و دارو را از داروخانه ۱۳ آبان تهیه کنند.
بیگلر ادامه داد: داروخانه ۱۳ آبان همچنین یکی از مراکز مهم ارائه خدمات مشاوره دارویی در قالب سامانه تلفنی ۱۹۰ است که کارشناسان و داروسازان به صورت تلفنی مشکل بیماران را حل و به سؤالات آنها پاسخگویی میکنند.
وی با بیان این که برای کاهش پرداخت از جیب بیماران، خیرین ۲۰ میلیارد تومان و شرکتهای دارویی ۱۷ میلیارد تومان به مراجعین داروخانه ۱۳ آبان کمک کردهاند، گفت: ۵۰ درصد پرداختهای مستقیم از جیب خانوادههای کمبرخوردار مربوط به دارو است و بنابراین کمک ۳۷ میلیارد تومانی از سوی خیرین به کاهش پرداخت از جیب بیماران کمک زیادی میکند.
حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در مراسم بهرهبرداری از فضاهای جدید این داروخانه اظهار کرد: در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی تهران، در قالب طرح دارورسان دارو را تا درب منزل بیماران خاص میرسانیم. در بسیاری از کشورها مانند انگلیس، اگر فردی بیمار شود باید ۷ ساعت در نوبت ویزیت پزشک عمومی قرار بگیرد اما در کشور ما خدمترسانی به بیماران به خوبی صورت میگیرد.
وی افزود: یکی از خدمات ارزندهای که به بیماران ارائه میشود، مشاوره دارویی در داروخانه ۱۳ آبان است که در سطح کشور منحصر به فرد است و بیماران با مراجعه به این داروخانه، از سوی داروساز، مشاوره دریافت میکنند برای مثال برخی سالمندان به دلیل مصرف همزمان چند دارو، در معرض خطر بروز تداخلات دارویی قرار دارند که با دریافت این مشاورهها، بروز تداخلات دارویی مدیریت میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: باتوجه به اینکه در چند سال آینده، ۳۰ درصد جمعیت کشور سالمند خواهند شد ارائه این خدمات مشاورهای باید در سطح دانشگاه گسترش یابد.
انتهای پیام/