گروهی از مهندسان یکی از شرکتهای فناور موفق به ساخت ویلچرهای برقی سبک با وزن ۲۵ کیلوگرم شدند که ویژگیهای این محصول امکان استفاده از آن را در زندگی روزمره توانیابان فراهم کرده است.
سعید فولادی، مدیر عامل این شرکت فناور فعال در حوزه تولید ویلچر در گفتوگو با ایسنا گفت: تولید ویلچرهای برقی سبک زمینه تحقیقاتی ما به شمار میرود و در تلاش هستیم محصولات توانبخشی آلومینیومی را عرضه کنیم و تاکنون محصولات ما به دلیل سبک و قابل حمل بودن مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ویلچرهایی که تاکنون در بازار بودهاند، بعضا وزن بالایی داشتند که همراهان توانیابان در حمل و نقل آنها دچار مشکل میشدند، ولی ما محصولی را طراحی کردیم که نه تنها از آلیاژ سبک در آن استفاده شده است، بلکه طراحی و مهندسی آن به گونهای است که به راحتی تا میشود و در صندوق عقب خودروها و حتی خودروهای بدون صندوق قرار میگیرد.
فولادی با بیان اینکه ویلچرهای ساخته شده در این شرکت برقی هستند، در این باره توضیح داد: ویلچرهای طراحی شده از دو موتور و باتری لیتیومی استفاده شده است که هم به کاهش وزن محصول کمک کرده و هم قدرت آن را ارتقاء داده و قادر است مسافت بیشتری را طی کند.
مدیر عامل این شرکت فناور، خاطر نشان کرد: در داخل این ویلچر یک باتری پیش فرض وجود دارد، ضمن آنکه به سفارش مشتری توان باتری هم قابل افزایش و هم قابل کاهش است. با باتری داخل ویلچر کاربر میتواند به مدت ۸ کیلومتر مسافت در مدت یک ساعت و نیم به طور مداوم حرکت کند و میتوان این میزان را تا ۳ برابر افزایش داد، ولی بر وزن ویلچر تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه در طراحی این محصول به وزن بهینه و کارایی مناسب تمرکز کردیم، یادآور شد: وزن این ویلچر ۲۵ کیلوگرم است، ولی نمونههای سبک موجود در بازار در حال حاضر ۴۰ تا ۴۵ کیلوگرم وزن دارند و برخی دیگر حتی تا ۱۰۰ کیلوگرم نیز وزن دارند.
فولادی اظهار کرد: وزن ویلچر بیشتر مورد توجه همراهان توانیابان است تا بتوانند آن را به راحتی حملونقل و جا به جا کنند. در گذشته برای گردش و تفریح امکان حمل ویلچر برقی نبود، ولی این ویلچر را به راحتی میتوان در زندگی روزمره استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد: این محصول تجاریسازی شده است.
انتهای پیام